"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שבעה בני משפחת ג'רושי נשפטו לשנת מאסר

השבעה נעצרו לפני כמה חודשים והואשמו בגין איומים וסחיטה של איש נדל"ן מרמת גן

, עודכן
0השמעה
גדרות בית כלא, צילום: משה שי

בית המשפט פסק שנת מאסר לשבעה בני משפחת ג'רושי, בגין איומים ותקיפת איש נדל"ן מרמת גן ושני בניו.

השבעה נעצרו לפני כשלושה חודשים, בתום חקירה סמויה, שבמהלכה בלשי הימ"ר ולוחמי מג"ב עצרו את בני המשפחה, בחשד לתקיפה של איש הנדל"ן על רקע סכסוך כספי, כאשר בית המשפט האריך את מעצרם מעת לעת בהתאם לצורכי החקיֹרה וממצאיה.

התביעה המשטרתית ניהלה בשבועות האחרונים את התביעה כאשר בסיומה קבע בית המשפט גזר דין של כשנה לכלל החשודים - בני משפחת ג'רושי.

בחודש פברואר האחרון נורה למוות ג'ייד מוגברי, תושב רמלה כבן 30. הנרצח הוא אחד מאחייניו של זייד ג'רושי, מי שמוגדר על ידי המשטרה כראש ארגון פשיעה וניצל בעבר ממספר ניסיונות חיסול. הרצח ברמלה התרחש כחלק ממאבק פנימי בתוך שני פלגים של ארגון הפשיעה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר