"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אבנר הררי נעצר בחשד לאיומים
העבריין, שמרצה מאסר, חשוד בכך שיחד עם שותפו לתא ניסו לגרום לגרושתו של השותף לחזור בה מעדותה נגדו • מעצרם של השניים הוארך בשלושה ימים נוספים
אבנר הררי // צילום: גדעון מרקוביץ'

אבנר הררי נעצר בחשד לאיומים

העבריין, שמרצה מאסר, חשוד בכך שיחד עם שותפו לתא ניסו לגרום לגרושתו של השותף לחזור בה מעדותה נגדו • מעצרם של השניים הוארך בשלושה ימים נוספים

אבי כהן
, עודכן

אבנר הרריהוא העבריין הבכיר שנעצר על ידי משטרת ישראל לאחר שאיים מהכלא עם אדם נוסף, אבי בוסקילה, על גרושתו של האחרון, כדי שזו תחזור מעדותה נגדו.

על פי החשד, השניים, שותפים לתא המאסר, הפעילו לחץ על האישה באמצעות גורם שלישי כדי שתחזור בה מעדותה אותה אמורה הייתה למסור בבית המשפט. שני החשודים - הררי ובוסקילה, נעצרו והבוקר (שני) והובאו לביהמ"ש השלום שם הוארך מעצרם בשלושה ימים.

למשטרת לב תל אביב הגיע מידע לפיו הררי ובוסקילה הפעילו לחץ על עדה שכנגד בוסקילה באמצעות גורם שלישי, כדי שתחזור בה מעדותה נגדו. לטענת המשטרה אותו עדות היתה אמורה להמסר בביהמ"ש ובתמורה שלא תעיד היא היתה אמורה לקבל סכום כסף. בעקבות המידע והקלטת השיחה נעצרו השניים בתא המעצר ובשעת הצהריים הובאו להארכת מעצר בבית משפט השלום בתל אביב.

בבית המשפט אמר נציג המשטרה רס"ב יוני הירשהורן, כי יש תלונה מהעדה ודברי רס"ב הירשהורן: "היא קיבלה את המסר". הרריי עצמו אמר בדיון: "בוסקילה, לא פנה אליי בחיים. אמרתי לה שלא תזכיר את השם שלי בכלל, הכל באהבה, שיתפתי פעולה בחקירה, לא התחמקתי, אנחנו באותו אגף".

אבנר הררי // צילום: אריק סולטן

פרקליטו של הררי, עו"ד שי רודה, טען שלא מדובר בכלל בהדחת עד. "מדובר בשיחה אחת שנערכה לפני חודש וחצי. מדובר בשיחה עם גורם צד אחר כאשר מדובר לא להזכיר את השם של הררי, כך נאמר במפורש", אמר עו"ד רודה והוסיף: "אותה עדה לא זומנה לבית המשפט, קרי זה היה משהו ערטילאי. רצו למנוע משהו שלא היה קיים משום שאסור לפנות לעדה, אני מקבל את זה... ספק בעיניי אם מדובר בהדחה". פרקליטו של בוסקילה, עו"ד עמית שלף אמר:" זו שהמשטרה טוענת שניסו להדיח, אין לו קשר והוא לא נמצא איתה בשום קשר".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...