"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חמאס נגד האיום של ישראל: "חסר ערך והשפעה עלינו"

בחמאס מגיבים לדיווחים בישראל על כוונה לכבוש את עזה ולשקול חיסולים בהנהגת ארגון הטרור • בכיר חמאס: "אנחנו מתנהלים עם מדינה שלא מכבדת את החוק ומי שמוביל אותה היא כנופיית פושעים"

,עודכן
0השמעה
מחבלי חמאס ברצועת עזה. צילום: אי.אף.פי

בחמאס מגיבים לדיווחים בישראל עלכוונה לכבוש את עזהולשקול חיסולים בהנהגת ארגון הטרור. חבר הלשכה המדינית בחו"ל, חוסאם בדראן, טען הערב (שני) כי "האיומים של ישראל לחסל בכירים של חמאס בעזה ומחוצה לה חוזרים על עצמם, והם חסרי ערך והשפעה על ההחלטות שלנו".

הרמטכ"ל אייל זמיר בחאן יונס,צילום: דובר צה"ל

עוד אמר בכיר חמאס: "אנחנו מתנהלים עם מדינה שלא מכבדת את החוק ומי שמוביל אותה היא כנופיית פושעים. ישראל לא תפסיק את הפשעים שלה, אבל המטרה שלנו היא לעצור את המלחמה ואת התוקפנות על עמנו בעזה".

כמו כן, בדראן האשים כי ישראל "נסוגה מסבב המשא ומתן האחרון אחרי שהושגו הבנות על ידי המתווכים". הוא הוסיף כי נכון לעכשיו, אין משלחות משא ומתן, אך התקשורת של הארגון נמשכת מול המתווכים. לטענתו, הכדור נמצא במגרש של ישראל והצד האמריקני.

תיעוד מפעילות כוחות אוגדה 98 ברצועת עזה // דובר צה"ל

בכיר חמאס הוסיף וטען כי השליח האמריקני סטיבן וויטקוף והצד הישראלי מנהלים עכשיו משא ומתן זה עם זה, ואין הצעות חדשות שהארגון קיבל לידיו.

בנוגע לסוגיית פירוק הנשק של חמאס, בדראן אמר כי "נשק ההתנגדות שייך לפלגים הפלשתיניים ולעם בכללותו, ולא רק לחמאס. הדיבור עליו הוא עניין פלשתיני (פנימי)". נוסף על כך, הוא חזר על העמדה הפומבית של ארגון הטרור, שלפיה אם תוקם "מדינה פלשתינית בריבונות מלאה, הנשק של ההתנגדות יהיה חלק מהנשק של המדינה והצבא".

מחבלי חמאס ברצועה,צילום: אי.אף.פי

מקור פלשתיני אומר הערב לערוץ הסעודי "אל-ערביה" כי האיומים של ישראל באים לפני סבב משא ומתן, שלכאורה אמור להתחיל בימים הקרובים.

לדברי המקור, המגעים לא הופסקו עם כל הצדדים לחידוש המו"מ, והדלת לא נסגרה על הסכם חלקי בנוגע לעזה. הוא הוסיף כי מתנהל "לחץ מכל הצדדים על חמאס בדרישה לגמישות ולרצינות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר