"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סער על העימותים בסוריה: "מה עוד צריך לקרות כדי שהקהילה הבינלאומית תדבר?"

על הסנקציות שלא הוטלו בסופו של דבר על ישראל אמר סער בהצהרתו: "יש מדינות שפועלות באופן אובססיבי נגד ישראל" • על סוריה: "האינטרסים שלנו בסוריה ברורים - לשמור על סטטוס קוו באזור הסמוך לגבולנו ולמנוע התפתחות איומים כלפי ישראל במרחב"

,עודכן
0השמעה
שר החוץ גדעון סער. צילום: לשכת שר החוץ

שר החוץ גדעון סער נשא היום (רביעי) הצהרה לתקשורת, זאת כיממה לאחר ההישג באיחוד האירופי, במהלכו לא הוטלו סנקציות על ישראל וכן המאבקים האלימים בסוריה.

שר החוץ סער אמר לתקשורת לאחר ששרי החוץ של האיחוד האירופי לא הגיעו לקונצנזוס או לרוב המיוחד שהיה דרוש לאישור הסנקציות נגד ישראל כי "ניהלנו מערכה מול 28 זירות - מדינות ומוסדות האיחוד בבריסל. יש מדינות שפועלות באופן אובססיבי נגד ישראל. אני רוצה להודות לכל הנציגויות שלנו באיחודהאירופי שנרתמו למערכה המדינית. הובלתי את המאמץ הזה כל החודשים האחרונים - אתמול כל היוזמות נגדנו נבלמו. אבל כל יום יש יוזמות חדשות. אבל מדובר בהישג משמעותי ואני רוצה להגיד תודה לכל המדינות שהיו סכר ליוזמות נגדנו".

סער במטה האיחוד,צילום: AFP

על ההתרחשויות בסוריה אמר: "רואים תופעה חוזרת של התנכלות למיעוטים עד כדי רצח ופוגרומים בסוריה. לפעמים זה כוחות המשטר, לפעמים המליציות, או גם וגם אבל תוך פחות מחצי שנה מעשי רצח המוניים כלפי העלווים. המשטר הסורי אמר בזמנו שיקים ועדת חקירה עצמאית ובלתי תלויה זה שעשע אותי מאוד. לא שמעתי עד היום את מסקנותיה. ואנחנו רואים את אותם מעשים נמשכים מאז כלפי מיעוטים - כורדים, נשרפה אתמול כנסייה עתיקה, ואנחנו רואים את זה ביתר שאת בשתי היממות האחרונות כלפי העדה הדרוזית. היה גל כזה לפני חודש וחצי שהסתיים בעקבות פעולות שלנו. יש משם היום תמונות קשות מאוד של רצח אזרחים - מה עוד צריך לקרות כדי שהקהילה הבינ"ל תשמיע את קולה"?

"אימה קיצונית", סוריה,צילום: getty images

עוד הוסיף: "האינטרסים שלנו בסוריה ברורים - לשמור על סטטוס קוו באזור הסמוך לגבולנו ולמנוע התפתחות איומים כלפי ישראל במרחב. למנוע פגיעה בעדה הדרוזית שיש לנו איתה קשר אמיץ וחזק כאן בישראל. זה לא משטר שנבחר באופן דמוקרטי. זה משטר שבכוח הזרוע לקח את המשטר. פגיעה באינטרסים שלנו איננה יכולה לעבור לסדר היום ואני משוכנע גם אם לפרק זמן מסויים זה נראה אחרת שאם המשטר בדמשק לא יתעשת הוא יתרחק מהיעדים שהציב לעצמו שגשוג ויציבות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר