"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

איראן מכחישה מעורבות בתקיפות תימן - שגריר ישראל: "הסתה ושקרים"

שגריר איראן באו"ם שיגר מכתב חריף למזכ"ל הארגון ולנשיא מועצת הביטחון בו הכחיש כל קשר למתקפות החות'ים • האשים את ישראל ב"מסע הסתה" והטיל את האחריות למתיחות באזור על "המשטר הלוחמני" • שגריר ישראל דני דנון: "איראן היא האחרונה שיכולה להטיף מוסר"

,עודכן
0השמעה
מועצת הביטחון של האו"ם. צילום: AFP

עימות דיפלומטי חריף התפתח היום (חמישי) באו"ם בין שגרירי ישראל ואיראן סביב מעורבותה של טהראן במתקפות החות'ים. שגריר איראן באו"ם, אמיר סעיד אירוואני, שיגר מכתב נזעם למזכ"ל האו"ם ולנשיא מועצת הביטחון, בו הכחיש מכל וכל את מעורבות ארצו בפעולות המורדים החות'ים בתימן.

"האשמות שקריות". שגריר איראן באו"ם אמיר סעיד אירבאני,צילום: .

"איראן דוחה בתוקף את ההאשמות השקריות בדבר מעורבותה בנעשה בתימן", כתב השגריר האיראני. "הטענות חסרות יסוד והן חלק ממסע הסתה ישראלי שנועד להצדיק פעולות תוקפניות ולערער את היציבות באזור". במכתבו תקף השגריר גם את ארצות הברית וטען כי ההאשמות נגד איראן הן "ניסיון ברור להפוך אותה לשעיר לעזאזל".

שגריר ישראל באו"ם, דני דנון, הגיב בחריפות לדברים: "אני לא מתפלא שהנציג האיראני נלחץ מכך שחשפנו את מכונת הטרור האיראנית שפועלת בתימן". לדבריו, "איראן היא האחרונה שיכולה להטיף מוסר - מדובר במשטר שמממן, מחמש ומפעיל ארגוני טרור שמבעירים את המזרח התיכון".

"איראן היא האחרונה שיכולה להטיף מוסר". דני דנון בעצרת הכללית של האו"ם,צילום: ללא

דנון הדגיש כי ישראל "לא תירתע מאיומים ולא תשתוק מול ניסיונות ההסתה והשקרים האיראניים", והוסיף: "כשאיראן יוצרת כאוס ומפעילה ארגונים בדמות בובות טרור, אנחנו נמשיך להגן על אזרחינו ולעמוד מול כל איום בנחישות ובכוח".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר