"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בזמן נסיעתו לאו"ם: זה השר שימלא את מקומו של נתניהו - והסמכויות שלו

רה"מ צפוי להמריא לארה"ב הלילה ולנחות בחזרה במוצאי שבת הקרובה • השר שימלא את מקומו יעמוד בראש הקבינט, ואם יהיה צורך בכך - יזמן את ישיבות הממשלה וינהל אותן

,עודכן
0השמעה
בזמן נסיעותו לאו"ם: השר שימלא את מקומו של נתניהו. צילום: אבי אוחיון לע"מ

שר החוץ ישראל כ"ץ ישמש כממלא מקום ראש הממשלה בזמן נסיעתו לאו"ם. נתניהו צפוי להמריא לארה"ב הלילה (שבין רביעי לחמישי) באזור השעה 01:00, וצפוי לנחות בחזרה במוצאי שבת הקרובה.

שר החוץ ישראל כ"ץ,צילום: אי.פי.אי

כ"ץ ימלא את מקומו של נתניהו כיו"ר ועדת השרים לענייני ביטחון לאומי (הקבינט) בעת היעדרו מן הארץ, מיום חמישי עד יום ראשון, או עד לשובו של רה"מ לארץ - המוקדם מביניהם.

בנוסף, כ"ץ ימלא את מקומו של נתניהו לצורך זימון ישיבות הממשלה וניהולן (אם יהיה צורך בכך.

למרות שהתכנון הוא לשוב רק במוצאי שבת, כפישפרסמנו כאן אתמול ב"ישראל היום", ישנה סבירות גבוהה שנתניהו ישוב מיד עם סיום הנאום ארצה כבר במהלך השבת. בשל ההתייעצויות הביטחוניות לאורך שעות היום והלילה בשל ההתפתחויות בצפון נראה שעיקר השעות של ראש הממשלה מוקדשות לניהול המערכה ולא לעיסוק דיפלומטי בנאומו המתקרב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר