"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
העקיצה של דובר צה"ל: "החטופים שלנו לא הלכו לאיבוד"
את הדברים אמר הגרי במסיבת העיתונאים אמש • בנאומו התייחס לטענת ראש ממשלת אירלנד, שהחטופה אמילי הנד "הלכה לאיבוד וכעת מצאו אותה" • רק ביום ראשון זומנה שגרירת אירלנד בישראל לשיחת נזיפה בנושא

Loading...

הגרי מגיב לראש ממשלת אירלנד // קרדיט: דובר צה"ל

העקיצה של דובר צה"ל: "החטופים שלנו לא הלכו לאיבוד"

את הדברים אמר הגרי במסיבת העיתונאים אמש • בנאומו התייחס לטענת ראש ממשלת אירלנד, שהחטופה אמילי הנד "הלכה לאיבוד וכעת מצאו אותה" • רק ביום ראשון זומנה שגרירת אירלנד בישראל לשיחת נזיפה בנושא

אריאל כהנא
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

דובר צה"ל, דניאל הגרי, הבטיח אמש (שני) שהלחימה בעזה תימשך עד שאחרון בני הערובה ישוב. נוסף על כך, עקץ את ראש ממשלת אירלנד, לאו ורדקר, וטען בתקיפות: "החטופים שלנו לא הלכו לאיבוד" - זאת לאחר שורדקר הגדיר את אמילי הנד, שנחטפה ושבה לישראל,"ילדה שהלכה לאיבוד וכעת מצאו אותה".

הגרי הוסיף: "נשחרר את החטופים, זאת החובה שלנו והאחריות המורלית שלנו, זאת הסיבה שאנחנו נלחמים ומוסיפים להילחם".

ראש ממשלת אירלנד, ליאו ורדקר, צילום: רויטרס

רק ביום ראשון זומנה שגרירת אירלנד בישראל לשיחת נזיפה במשרד החוץ, בעקבות דבריו של ראש ממשלת אירלנד. כמו כן, כהן הגיב לדברי ראש הממשלה האירי בזעם: "‏אדוני ראש הממשלה, נראה שאיבדת את המצפן המוסרי שלך ואתה זקוק לבדיקת מציאות!".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...