"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דיווח: ארה"ב תיצור מסדרון הומניטרי שיאפשר יציאת אזרחים מעזה לכיוון מצרים

על פי רשת אן בי סי האמריקנית, פלשתינים ואזרחים אמריקנים ברצועה יוכלו לצאת דרך אותו מסדרון שיווצר ובכך להימנע מפגיעה • הבית הלבן פרסם כי נתניהו וביידן צפויים לשוחח פעם נוספת בימים הקרובים

,עודכן
0השמעה

ביידן בנאום היסטורי: "אנחנו עומדים לצד ישראל!"

רשת אן-בי-סי האמריקנית דיווחה הלילה (בין שלישי לרביעי) כי ארה"ב פועלת ליצור מסדרון הומניטרי שיאפשר יציאת אזרחים מהקרבות מעזה לכיוון מצרים, זאת לקראת המשך הלחימה ולאור האפשרות כי ישראל תערוך מבצע קרקעי ברצועת עזה המאוכלסת בצפיפות.

על פי הדיווח, פלשתינים ואזרחים אמריקנים ברצועה יוכלו לצאת ממנה דרך אותו מסדרון ובכך להימנע מפגיעה בקרבות. האמריקנים פועלים לתיאום המהלך מול מצרים ומדינות נוספות באזור.

הרס בעזה,צילום: רויטרס

לאחרנאומו ההיסטורי, עוד דיווחה הרשת האמריקנית כיבמהלך שיחתם, הפציר הנשיא האמריקני ברה"מ נתניהו להימנע עד כמה שאפשר מפגיעה באזרחים. הוא חזר על מסר ברוח זו בציוץ: "אם ארה"ב הייתה חווה דבר מעין זה (התקפת ה-7 באוקטובר), תגובתנו הייתה מהירה, החלטית ומכריעה. טרוריסטים מנסים לפגוע בכוונה ולהרוג בכוונה אזרחים, אנחנו שומרים על חוקי המלחמה".

ביידן ונתניהו קבעו לדבר שוב בימים הקרובים

הבית הלבן פרסם עיקרים מהשיחה בין המנהיגים בלילה שבין שלישי לרביעי (שעון ישראל). בין היתר, פירט הנשיא ביידן בפני ראש הממשלה נתניהו את התמיכה הצבאית שתעניק ארה"ב לישראל הכוללת תחמושת, מיירטי כיפת ברזל, נושאת המטוסים הגדולה בעולם וכלי הגנה נוספים.

The brutality of Hamas, the blood-thirstiness, brings to mind the worst rampages of ISIS.

This is terrorism.

— President Biden (@POTUS)October 10, 2023

נתניהו לביידן: "הם כפתו עשרות ילדים, שרפו אותם והוציאו אותם להורג" // צילום: עומר מירון /לע"מ

עוד נאמר בהודעת הבית הלבן כי הנשיא הדגיש את הצורך של כל המדינות לגנות את הזוועות האכזריות של חמאס, הדומות לזוועות שביצע דאעש בעבר. ראש הממשלה נתניהו עדכן את הנשיא ביידן כי העם בישראל מאוחד נגד חמאס, כך לדברי ההודעה.

הבית הלבן הוסיף כי שני המנהיגים הסכימו לדבר שוב בימים הקרובים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר