"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
לקראת ציון יום השואה הבינלאומי: הרצוג המריא לבלגיה
נשיא המדינה ינאם בפרלמנט האיחוד האירופי ויפגש עם המלך פיליפ • לפני ההמראה אמר כי בפגישות הצפויות הוא יעלה את בעיית האיום האיראני, ואת סוגיית השבויים והנעדרים
הנשיא הרצוג לפני ההמראה לבלגיה| צילום: חיים צח/לע"מ
צפו

לקראת ציון יום השואה הבינלאומי: הרצוג המריא לבלגיה

נשיא המדינה ינאם בפרלמנט האיחוד האירופי ויפגש עם המלך פיליפ • לפני ההמראה אמר כי בפגישות הצפויות הוא יעלה את בעיית האיום האיראני, ואת סוגיית השבויים והנעדרים

,עודכן
0השמעה

נשיא המדינה יצחק הרצוג המריא הבוקר (רביעי) לביקור רשמי באיחוד האירופי בבלגיה, שבמהלכו ייפגש עם המלך פיליפ, וינאם בפרלמנט האיחוד האירופי בכינוס מיוחד לציון יום השואה הבינלאומי. לפני ההמראה אמר הרצוג כי יעלה בנאומו ובכל הפגישות את האיום האיראני על ישראל ועל העולם, את סוגיית השבויים והנעדרים, וכן "יספר את סיפורם של נספי השואה ושורדי השואה".

הנשיא הרצוג לפני ההמראה לבלגיה // צילום: אריאל כהנא

הרצוג עולה על המטוס לבלגיה,צילום: חיים צח/לע"מ

דרישה לפעולה תקיפה

הנסיעה מתקיימת בעת שבישראל שוררת אכזבה מהעמדה הרכה שאירופה מפגינה כלפי איראן. בעקבות ההפרות החמורות של הסכם הגרעין בידי איראן, הדיכוי הרצחני של מחאת העם האיראני והסיוע שמעניקה טהרן לרוסיה במלחמה נגד אוקראינה, בירושלים סבורים שהאיחוד האירופי וחברותיו צריכים להפעיל את מנגנון ה"סנאפבק".

מדובר בסעיף בהסכם הגרעין מ-2015 שמאפשר לאירופים להחזיר את הסנקציות שהוסרו מאיראן בעקבות חתימתה אז על ההסכם. עוד מצפים בישראל שהאירופים יקיימו דיונים נגד איראן במועצת הביטחון של האו״ם. ל"ישראל היום" נודע כי בפגישה שהתקיימה בשבוע שעבר עם בכירים צרפתים שביקרו בארץ הועלתה הדרישה לפעולה תקיפה נגד איראן בזירה הבינלאומית - דרישה שלפי שעה לא נענתה.

  • מאחורי הקלעים של טיסה רשמית:
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו