"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צפו בתיעודים: חילוצים בלב ים

יחידות החילוץ של המשטרה חילצו שני חותרי קיאק שנסחפו לעומק הים מול חופי חיפה • במקרה נוסף חולצו ארבעה דייגים מול חופי הרצליה, לאחר שמנוע הסירה שבה שטו הפסיק לפעול • אין נפגעים

,עודכן
חילוץ מול חופי חיפה // צילום: דוברות המשטרה // חילוץ מול חופי חיפה

מזג האוויר הסוער:יחידת השיטור הימי של משטרת ישראל, בשיתוף עם חיל הים, הצילה היום (שבת) שני חותרי קיאק בשנות ה-30 לחייהם שנסחפו לעומק הים מול חופי חיפה - כך מסרה המשטרה.

צילום: דוברות המשטרה

הכוחות שפתחו בסריקות איתרו אחד מהם במרחק של כ-4 ק"מ מהחוף, ואת השני במרחק של כ-7 ק"מ. השניים חולצו במצב טוב ולא נזקקו לטיפול רפואי.

במקרה נוסף שאירע במהלך הלילה, חולצו ארבעה דייגים בשנות ה-40 לחייהם תושבי אזור המרכז על ידי יחידת השיטור הימי, לאחר שנסחפו אל לב הים ושמנוע הסירה שבה שטו הפסיק לפעול.

צילום: דוברות המשטרה

הכוחות איתרו אותם במרחק של כמה קילומטרים מערבית לחופי רשפון, וסירתם נגררה להרצליה. לא היו נפגעים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר