"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לידיעת המטיילים: זיהום נמצא במספר נחלים בצפון

בבדיקה של רשות הטבע והגנים נמצא זיהום שחורג מהמלצות משרד הבריאות והכניסה אליהם מסוכנת בתקופה הקרובה • רשימת הנחלים המלאה בפנים

,עודכן
0השמעה
נחל שניר (ארכיון), צילום: אייל מרגולין - ג׳יני

משרד הבריאות והמשרד להגנת הסביבה הודיעו היום (שלישי) כי הכניסה למספר נחלים בצפון הארץ עלולה להיות מסוכנת באופן זמני.

בבדיקות שגרתיות שנערכו בין יום שני לרביעי, נמצאו במספר נחלים בצפון תוצאות שחורגות מהמלצות משרד הבריאות ומעידות על הימצאות זיהום במים.

לאור תוצאות הדגימה, הכניסה לנחלים הבאים עלולה להיות מסוכנת:

  • שניר מהגשר הרומי ועד למפגש עם הירדן
  • ירדן מגשר יוסף ועד גשר אריק
  • ג'לבון
  • יהודיה
  • זאכי
  • מג'רסה
  • משושים: בריכת המשושים
  • נחל אל על המפל השחור
  • נחל צלמון: ראש המעיין, בריכת החרוב וטחנת הקמח
  • נחל כזיב - עין צינור
  • נחל געתון – חנימטון החורבה

פרט לנחל שניר, שבו נמדדו ערכים גבוהים כבר בנקודת כניסתו לישראל, המשרד להגנת הסביבה לא מצא מקור זיהום ידוע ביתר הנחלים. הדיגום לאיכות המים במספר נחלים בצפון מתבצע מדגמית אחת לשבועיים, בנקודות דיגום קבועות המייצגות מפל, בריכה או מקטע בנחל, באמצעות פקחי רשות הטבע והגנים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר