"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חורף על מלא: שלג, גשם, רוח והצפות

מזג האוויר החורפי שליווה אותנו בסוף השבוע האחרון ימשיך גם בימים הקרובים • הטמפרטורה בחרמון צנחה מתחת לאפס ושלג כבד יורד על ההר • משעות הערב הגשמים יתחזקו, וילוו בסופות רעמים עם חשש להצפות בערי מישור החוף והשפלה

,עודכן
0השמעה

הטמפרטורה צנחה מתחת לאפס, שלג כבד יורד באתר החרמון // אתר החרמון

גנרל חורף שהגיע לביקור בארץ בחמישי האחרון החליט להישאר אצלנו גם במהלך השבוע.

בסוף השבוע והיום (ראשון), ירדו כמויות משמעותיות של גשם בכל רחבי הארץ ובאתר החרמון נרשמה טמפרטורה של מעלה אחת מתחת לאפס. בעקבות כך, שלג כבד החל לרדת על ההר ואתר החרמון נסגר למבקרים.

מפל סער פארס דעבוס רשות הטבע והגנים| רשות הטבע והגנים

על פי התחזית בהמשך היום יהיה מעונן חלקית עד מעונן. יירד גשם מדי פעם בצפון הארץ ובמרכזה, בצפון הנגב ייתכן גשם מקומי, וקיים חשש קל לשיטפונות ‏בנחלי ‏המזרח. בנוסף, בחרמון ירד שלג. משעות הערב הגשמים יתחזקו, וילוו בסופות רעמים עם חשש להצפות בערי מישור החוף והשפלה. מזג האוויר צפוי להיות קר מהרגיל, וייתכנו משבי רוח של עד 50 קמ"ש. הים התיכון יהיה גבה גלים ומסוכן לרחצה עם גלים בגובה משוער של 120 עד 220 סנטימטרים.

המקומות עם כמות המשקעים הגבוהה ביותר,צילום: אורן בן חקון

מערכת הגשם שחלה בימים האחרונים הובילה לירידת משקעים משמעותית בחלקים נרחבים בארץ. על פי תחנות חברת החיזוי "מטאו טק", מיום שני ועד שבת 18:00 הערים שבהם נרשמו שיא הממטרים היו מג'דל שמס עם 128 מ"מ, נתניה עם 110 מ"מ, ירושלים עם 104 מ"מ, כפר סבא עם 101 מ"מ, קיבוץ אלרום עם 98 מ"מ, ראשון לציון עם 93 מ"מ, רמת הנדיב עם 91 מ"מ ותל אביב עם 89 מ"מ. מן הצד השני, באשדוד נרשמו 55 מ"מ גשם, בבאר שבע נרשמו 23 מ"מ ואילו בערד ירדו 22 מ"מ.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר