"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

משלחת התלמידים מצ'כיה נחתה בשלום בישראל בטיסת חילוץ מיוחדת

86 תלמידים ו-20 מורים ממשלחת בית ספרית בצ'כיה נחתו בארץ בטיסת חילוץ מיוחדת לאחר שעזבו את המדינה לפני המתקפה על איראן • משרד החינוך הוביל את כל המהלך כולל אבטחה והסעות • שלוש משלחות תלמידים נוספות עדיין שוהות בחו"ל - שתיים בניו יורק ואחת בבולגריה, והמשרד פועל להחזרתן

,עודכן
0השמעה
ברוכים הבאים הביתה: משלחת התלמידים מצ'כיה נחתה בשלום בישראל. צילום: משרד התקשורת

כ-86 תלמידים ו-20 מורים מלווים נחתו היום (שישי) בשלום בישראל, לאחר שעזבו את צ'כיה לפני המתקפה על איראן בלילה שבין חמישי לשישי. התלמידים חזרו בטיסת חילוץ מיוחדת שאורגנה על ידי משרד החינוך.

מדובר במשלחת בית ספרית ולא במשלחת רשמית של משרד החינוך. עם זאת, המשרד הוביל את כל המהלך - מרגע הזיהוי, דרך תיאום הטיסה, אבטחה 24/7 לאורך כל השהות, ועד לארגון הסעות ישירות לבתיהם מנתב"ג.

"מאז החלה הלחימה ליווינו מקרוב את משלחת התלמידים והמורים שנקלעו למציאות לא פשוטה הרחק מהבית. המשפחות חיכו בדאגה, ואנחנו עשינו כל שנדרש כדי להחזיר את ילדיהם בשלום", אמר שר החינוך יואב קיש.

"משרד החינוך הוביל את המבצע מתחילתו – מתוך מחויבות עמוקה לתלמידים, להורים, ולערכים שעליהם מושתתת מערכת החינוך שלנו: אחריות, רגישות, ונוכחות בכל מקום שבו יש תלמיד ישראלי.
נמשיך לפעול כך עד ששאר המשלחות ישובו הביתה.
ברוכים הבאים הביתה", הוסיף השר.

לצד משלחת צ'כיה, יש שלוש משלחות נוספות של תלמידים שעדיין שוהות בחו"ל - שתיים בניו יורק ואחת בבולגריה. התלמידים מאובטחים גם על ידי גורמי אבטחה ישראליים. מנכ"ל המשרד פנה לוועדת החריגים בבקשה לאשר את חזרתן, והמשרד שומר על קשר ישיר ומתמשך עם הצוותים המלווים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר