"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בשורה לתלמידים בעלי מוגבלויות

ילדים בעלי פיגור קל יקבלו תוספת של שבועיים ימי לימוד במהלך הקיץ ושלושה שבועות בחגים, וילדים חירשים ועיוורים יקבלו שבועיים ימי לימוד בקיץ • השר בנט: "בשורה למשפחות רבות"

,עודכן
תוספת ימי לימודים בקיץ לעוורים, חירשים ובעלי פיגור קל // צילום: עדי קושניר // תוספת ימי לימודים בקיץ לעוורים, חירשים ובעלי פיגור קל // צילום: עדי קושניר

משרד החינוך יאריך את שנת הלימודים לתלמידים בעלי צרכים מיוחדים:שר החינוך נפתלי בנט ערך הבוקר (שלישי) סקירה לקראת פתיחת שנת הלימודים תשע״ז, במהלכה סיפר כי תינתן תוספת תקציבית למען הארכת שנת הלימודים לילדים עיוורים, חירשים ובעלי פיגור קל.

מדובר בשלושלקויותשעד היום לא זכו להארכת שנת לימודים, ועבורן המסגרות החינוכיות מסתיימות בכל שנה בתאריך ה-30.7.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

תוספות ימי הלימודים בחופשות לתלמידי החינוך המיוחד יחולקו כך: ילדים בעלי פיגור קל יקבלו תוספת של שבועיים בקיץ, עד ל-15 לאוגוסט במקום עד ה-30 ליולי, ותוספת ימי לימוד בחגים של כשלושה שבועות בשנה (פסח, חנוכה וסוכות). ילדים חירשים ועיווריםיקבלו תוספת של שבועיים ימי לימוד במהלך הקיץ.

נפתלי בנט: "בשורה אדירה"
נפתלי בנט: "בשורה אדירה"

נפתלי בנט: "בשורה אדירה"

״נלחמנו על זה והצלחנו להביא להישג מדהים שישפר את איכות חייהן של משפחות רבות", אמר השר בנט. "מדובר בהארכת שנת הלימודים לילדי החינוך המיוחד שמתמודדים עם פיגור קל, עיוורים וחירשים. הארכת שנת לימודים היא דבר מה שלא היה עד היום. זו בשורה אדירה למשפחות ולילדים שכל כך יקרים לנו״, הוסיף.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר