"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
חריש תקרא לחטיבת ביניים בעיר על שמם של שני חללים
צוות המורים והתלמידים החליט: חטיבת הביניים תיקרא שמם של הנופלים עמית בן יגאל ונעם רז • לחטיבה יקראו "נעימת הלב", חיבור של שני השמות • ברוך בן יגאל: "זהו יום מרגש מאוד עבורי"
תקרא לחטיבת הביניים נעימת הלב| צילום: ללא

חריש תקרא לחטיבת ביניים בעיר על שמם של שני חללים

צוות המורים והתלמידים החליט: חטיבת הביניים תיקרא שמם של הנופלים עמית בן יגאל ונעם רז • לחטיבה יקראו "נעימת הלב", חיבור של שני השמות • ברוך בן יגאל: "זהו יום מרגש מאוד עבורי"

,עודכן
0השמעה

העיר חריש החליטה לקרוא לבית ספר בעיר על שם עמית בן יגאל, לוחם גולני שנהרג, ועל שם נעם רז לוחם הימ"מ שנהרג בג'נין.שמה של החטיבה הממלכתית החדשה בחריש תיקרא: "נעימת הלב" של שמם. בעיריית חריש מסרו: "השם מחבר בין שני גיבורים מעוררי השראה: המילה 'נעימת' מהווה הלחם של השמות עמית ונעם על שמם של עמית בן יגאל ז"ל, לוחם גולני שנהרג לא רחוק מחריש, ונעם רז ז"ל, לוחם הימ"מ שנהרג בג'נין".

לוחם גולני עמית בן יגאל ז"ל,צילום: דובר צה"ל

ברוך בן יגאל, אביו של עמית: "התרגשתי לקבל את הידיעה ממנהל חטיבת הביניים אמיתי רודס, שבישר לי כי החטיבה החדשה בחריש תיקרא 'נעימת הלב' על שמם של שני לוחמים - עמית בן יגאל ונעם רז. כהורה שכול אין מאושר ממני לדעת שילדי חריש ילמדו בחטיבה על שמו של הבן שלי עמית. עבורי זהו יום שמח מאוד".

לוחם הימ"מ נעם רז ז"ל,צילום: דוברות המשטרה

ראש עיריית חריש, יצחק קשת: "השם 'נעימת הלב' הולם את תפיסת החינוך העירונית של חריש ואת הרוח החינוכית המתגבשת בבית הספר. בנוסף, השם מתחבר לשתי הדמויות מעוררות ההשראה אליהן נחשפו התלמידים בתהליך שנתי של בחירת השם".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו