"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

התלמידים נותרו במתח: משרד החינוך פרסם את ציוני הבגרות, אך האתר קרס

עומס משתמשים של תלמידים שביקשו לקבל את ציוניהם בבחינות במתמטיקה ובאנגלית, גרם להאטה בפורטל • תלמיד מכפר סבא: "ממשיכים לנסות וכוססים ציפורניים - מוזר שב-2022 משרד החינוך לא יודע להיערך טכנולוגית לאירוע כזה"

,עודכן
0השמעה
ציוני בגרות, צילום: דוברות משרד החינוך

משרד החינוך פרסם היום (רביעי) את ציוני בחינות הבגרות במתמטיקה ובאנגלית - אך האתר קרס בשל עומס משתמשים. במשרד החינוך אישרו כי יש האטה בכניסה לאתר הציונים ובינתיים התלמידים במתח כדי לגלות אם הצליחו בבחינות.

בחינות הבגרות במתמטיקה ובאנגלית נחשבות למשמעותיות ביותר עבור התלמידים. הקריסה אינה מקומית, כאשר תלמידים בכל רחבי הארץ מדווחים שהם לא מצליחים להיכנס לפורטל משרד החינוך.

התקלה בפורטל משרד החינוך,
בגרות במתמטיקה. ארכיון,צילום: יוסי זליגר

נציין כי לא מדובר בפעם הראשונה שאתרים שונים של משרד החינוך קורסים ולא עומדים בעומס. זה קרה בעבר לאחר פרסום ציונים של בחינות בגרות אחרות וגם במהלך תקופת הקורונה, כאשר התקיימה למידה מרחוק. באותו זמן אתרים שונים של מפעילים כמו מט"ח לא עמדו בעומס.

תלמיד תיכון ממכפר סבא ציין: "חבר כתב לנו שיש ציונים. ניסינו להיכנס אבל האתר קרס - אז ממשיכים לנסות וכוססים ציפורניים. מוזר שב-2022 משרד החינוך לא יודע להיערך טכנולוגית לאירוע כזה. העומס אינו הפתעה, כולם ידעו שזה מה שיקרה ובכל זאת לא נערכו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר