"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צה"ל ושב"כ חשפו: עשרות פיגועים שסוכלו הוכוונו על ידי פעילי חמאס מטורקיה

לאחר שנה של חקירות ומעצרים, הותר לפרסום כי פעילי חמאס שפעלו משטח טורקיה גייסו מחבלים, העבירו כספים ואמצעי לחימה והכווינו תשתיות טרור ביהודה ושומרון • כעת נחשפים שמותיהם של הבכירים שהיו מעורבים בפעילות

,עודכן
0השמעה
שב"כ וצה"ל: סיכלנו עשרות פיגועים שתכננו חוליית חמאס מטורקיה. צילום: דובר צה"ל

שב״כ וצה"ל חשפו כי סיכלו עשרות פיגועים במהלך השנה האחרונה, שהוכוונו על ידי פעילי חמאס מטורקיה, במסגרת "מרחב הגדה" של הארגון.

דובר צה"ל

המרחב אחראי על קידום והכוונת פיגועים נגד אזרחים וכוחות הביטחון ביו"ש, תוך גיוס פעילים, העברת אמצעי לחימה וכספים לשטח והוצאה לפועל של פעילות צבאית.

המחבלים הינם:

  • אימן שראונה, פעיל חמאס במרחב הגדה, גייס פעילים וקידם פעילות טרור במרחב.
  • מחמד מלאח, פעיל חמאס במרחב הגדה, במקור מאזור טול כרם, מחלק את זמנו בין טורקיה וקטאר, סייע בהעברת כספים לטרור.
  • מאג'ד ג'עבה פעיל חמאס במרחב הגדה, סייע בהברחת הנשק ששימש בפיגוע במחסום המנהרות בנובמבר 2023.
  • וליד אבו נצאר, פעיל חמאס במרחב הגדה, מימן תשתית טרור בבית לחם.
  • סלאם יעיש, פעיל חמאס במרחב הגדה, גייס פעילי טרור להוצאת פיגועים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר