"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עם שיטות זיהוי ייחודיות: רופאות שיניים משתתפות במאמצי איתור גואילי

ל"היום" נודע כי רופאות שיניים מהמחלקה לזיהוי פלילי של המשטרה לוקחות חלק בניסיונות האיתור • שילובן נועד לייעל ולקצר את הליכי הזיהוי, גם בתנאים מורכבים ומאתגרים

,עודכן
0השמעה
חיפושים ברצועה. צילום: רשתות ערביות

במסגרתהפעילות המתמשכת ברצועת עזה לאיתור רן גואילי, משתתפות בשטח גם רופאות שיניים של מחלקת הזיהוי הפלילי של המשטרה, כך נודע ל"היום". שילובן נועד לייעל ולקצר את הליכי הזיהוי, גם בתנאים מורכבים ומאתגרים.

רופאות השיניים פועלות כחלק מצוותי הזיהוי המיוחדים, ומביאות עמן מומחיות ייחודית בזיהוי באמצעות ממצאים דנטליים. שיטה זו נחשבת לאחת המדויקות והאמינות ביותר, במיוחד במקרים שבהם לא ניתן להסתמך על אמצעי זיהוי אחרים. העבודה מתבצעת סמוך לכוחות הלוחמים, תוך הקפדה על נהלי בטיחות ותיאום מלא עם צה"ל וגורמי הביטחון.

לחם באומץ וחיסל מחבלים. הסלפי האחרון שצילם רן גואילי ב-7 באוקטובר,צילום: מהאלבום המשפחתי

טליק גואילי: "נמצאים בתקופה רגישה ומקווים שיקרה משהו במהרה" // לא קרדיט

במשטרה מציינים כי שילוב רופאות שיניים בזירות מסוג זה אינו שגרתי, אך הוא הפך לכלי משמעותי מאז אירועי 7 באוקטובר, אז עלה הצורך ביכולות זיהוי מתקדמות ומהירות. המטרה ברורה - להביא ודאות למשפחות בזמן הקצר ביותר האפשרי, גם כשהתנאים קשים והמידע חלקי.

מבצע "לב אמיץ"

כזכור, צה"ל החל בסוף השבוע האחרון במבצע "לב אמיץ". חיפושים נרחבים בצפון רצועת עזה לחיפושים אחר החטוף האחרון רן גואילי.

בצה"ל מעריכים כי אחת האפשרויות הן שנקבר בבית קברות בסג'עייה, ממזרח לקו צהוב. צה"ל עדכן כי כוחות רבים לוקחים חלק בחיפושים וסריקות שיניים. מצה"ל נמסר כי הכוח מאבטח את השטח גם מעבר לקו הצהוב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר