"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פלשתיני בן 4 הגיע למוצב של צה"ל בעזה ואמר: נשלחתי ע"י חמאס

ילד בן ארבע זוהה ברצועה כשהוא נע לעבר מרחב האבטחה בו שהו הכוחות • בשיחה עם החיילים סיפר כי נשלח לעברם על ידי ארגון הטרור • לאחר מכן הושב לשטח הרצועה באמצעות הכוחות ומתפ"ש

,עודכן
0השמעה
פלשתיני בן 4 הגיע למוצב של צה"ל בעזה ואמר: נשלחתי ע"י חמאס. צילום: דובר צה"ל

לוחמי צה"ל זיהו אתמול (שלישי) ילד בן ארבע שנע לעבר מוצב במרחב האבטחה ברצועת עזה, כך הודיע דובר צה"ל

בשיחה עם החיילים אמר כי נשלח למוצב על ידי חמאס. הילד הוחזר לשטח הרצועה באמצעות כוחות צה״ל ובתיאום המתפ"ש עם הקהילה הבינלאומית.

הילד הושב בחזרה לרצועה לאחר השיחה עם החיילים,צילום: דובר צה"ל

מצה"ל נמסר: "ארגון הטרור חמאס אינו בוחל באמצעים על מנת לבצע שימוש ציני באזרחים וילדים, לקידום מדיניות טרור".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר