"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

למרות איומי הדרג המדיני: צה"ל ייסוג מחר מציר נצרים אחרי יותר משנה

הנסיגה תתבצע במסגרת העסקה שנחתמה עם חמאס • בכך יתאפשר מעבר חופשי בין חלקי הרצועה לכל רוחבה - אחרי שנה ושלושה חודשים שלא • למרות התיעודים הקשים של החטופים המשוחררים, צה"ל והדרג המדיני נמנעו מלפרט האם הנסיגה תתבצע עד הבוקר או תתעכב

,עודכן
0השמעה
המון עזתי צועד לצפון הרצועה לאחר פתיחת ציר נצרים (ארכיון). צילום: אי.פי.איי

צה"ל צפוי להסיג את כוחותיו מציר נצרים מחר (ראשון), זאת במסגרת הסכם הפסקת האש ושחרור החטופים שנחתם עם חמאס.

הנסיגה תאפשר מעבר חופשי בין דרום הרצועה לצפונה, לכל רוחבה.

לאחר שנה ושלושה חודשים: פקודת היציאה מנצרים| השימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים

מהלך זה מתרחש שנה ושלושה חודשים מאז המפגש בין אוגדה 36, שפרצה מזרחה לכיוון הים, לבין אוגדה 162 שהתקדמה מכיוון החוף.

למרות תיעוד קשה של החטופים המשוחררים המעיד על התנאים המזוויעים בשבי, ולמרות איומי הדרג המדיני בתגובה למופע הראווה של חמאס בעת שחרורם, הן צה"ל והן הדרג המדיני נמנעו מלפרט האם הנסיגה תתבצע עד הבוקר או תתעכב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר