"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
3 ישראלים נרצחו בידי מחבלים: מחיר ההמתנה לפתרון מדיני הוא יקר מאוד לישראלים
בכביש 55 אזרחים יצאו לשגרת יומם ולא שבו • בדרך שבה נוסעים מדי יום אלפי יהודים וערבים, בדרך בה ילדינו נוסעים לבית הספר -כל פיגוע הוא עולם ומלואו שנחרב, משפחות שנקרעו, חיים שנגדעו באכזריות • הגיע הזמן להוכיח שלמדנו את לקחי העבר ושאנחנו מוכנים לפעול בנחישות להגנת אזרחי ישראל
מתיישבים בכניסה לפונדוק (מכיוון קדומים). צילום: ללא

3 ישראלים נרצחו בידי מחבלים: מחיר ההמתנה לפתרון מדיני הוא יקר מאוד לישראלים

בכביש 55 אזרחים יצאו לשגרת יומם ולא שבו • בדרך שבה נוסעים מדי יום אלפי יהודים וערבים, בדרך בה ילדינו נוסעים לבית הספר -כל פיגוע הוא עולם ומלואו שנחרב, משפחות שנקרעו, חיים שנגדעו באכזריות • הגיע הזמן להוכיח שלמדנו את לקחי העבר ושאנחנו מוכנים לפעול בנחישות להגנת אזרחי ישראל

,עודכן
0השמעה
[object Object]

שלושה ישראליםיצאו הבוקר (שני) לשגרת יומם ולא שבו.רחל, עליזה ואלעד נרצחו בדם קר על כביש 55, בדרך שבה נוסעים מדי יום אלפי יהודים וערבים, בדרך בה ילדינו נוסעים לבית הספר. כל פיגוע הוא עולם ומלואו שנחרב, משפחות שנקרעו, חיים שנגדעו באכזריות.

רחל כהן, עליזה וייז ואלעד יעקב וינקלשטיין שנהרגו בפיגוע בפונדוק,צילום: ללא קרדיט

האופן בו בוצע הפיגוע - מחבלים עם נשק אוטומטי, תכנון מוקדם, רכב מילוט - מעיד על רמת ארגון גבוהה של הטרור ביהודה ושומרון. אנו עדים לתופעה מדאיגה של התחמשות מואצת של ארגוני הטרור באזור, כולל אמצעי לחימה מתקדמים, תוך ניצול התמיכה והסיוע מגורמים אזוריים, ובהם איראן.

הקריאה הראשונה למד"א מזירת הפיגוע בקדומים // נדב גולדשטיין TPS

המציאות הביטחונית המורכבת ביהודה ושומרון מחייבת חשיבה מחודשת. הקרבה למרכז הארץ הופכת כל פיגוע לאיום אסטרטגי על ליבה של המדינה.

כראש מועצה, אני רואה מקרוב את המחיר היומיומי שמשלמים תושבינו. אני שומע את האימהות החוששות לשלוח את ילדיהן לבית הספר, את המשפחות שחוששות לצאת מביתן, את הכאב והפחד שהפכו לחלק בלתי נפרד מחיינו.

רס"ר אלעד יעקב וינקלשטיין, בן 35, נרצח בפיגוע סמוך לקדומים,צילום: ללא קרדיט

לקחי המלחמה בעזה מלמדים אותנו שאין תחליף לפעולה נחושה. עם היחלשות הלחימה בעזה והשקט היחסי בגבול הצפון, הגיע הזמן להפוך את יהודה ושומרון לחזית המרכזית. נדרש מבצע משמעותי שיכלול פעילות נרחבת נגד תשתיות הטרור בכל רחבי האזור. המטרה היא אחת - להחזיר את הביטחון לתושבי יהודה ושומרון ולמנוע את הפיכת האזור לזירת טרור נוספת.

פיגוע קשה ומתועב היום בסמוך לקדומים, רחל כהן, עליזה רייז ורס״ר אלעד יעקב וינקלשטיין נרצחו בידי מחבלים אכזרים.

אני שולח תנחומים מעומק ליבי למשפחות הנרצחים ומאחל החלמה מהירה לפצועים.

בטרור צריך להלחם ביד קשה ובכל דרך אפשרית. מחזק את כוחות הבטחון שיעשו הכל להשיג את הרוצחים…

— יאיר לפיד - Yair Lapid (@yairlapid)January 6, 2025

האחריות מוטלת על כתפי מקבלי ההחלטות. כל יום שעובר גובה מחיר בחיי אדם. הגיע הזמן להוכיח שלמדנו את לקחי העבר ושאנחנו מוכנים לפעול בנחישות להגנת אזרחי ישראל - לפני שיהיה מאוחר מדי. חיי תושבינו אינם הפקר, והגיע הזמן לפעול למענם.

שלוש נפשות יקרות נגדעו, שלוש משפחות נכנסו למעגל השכול הנורא. אנחנו חייבים להם, ולכל תושבי האזור, מענה ביטחוני מקיף ומיידי. זו משימה לאומית דחופה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו