"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דיווח בסוריה: שלושה אנשים חוסלו בדירה של חיזבאללה בדמשק

על פי כלי תקשורת ערביים, חיל האוויר הישראלי תקף באופן ממוקד דירה בקומה רביעית בשכונה א-סיידה זיינב • עוד דווח כי ישנם מספר הרוגים ופצועים בתקיפה • רק לפני שבוע הותקף מטה המודיעין של חיזבאללה בעיר

,עודכן
0השמעה
המבנה שהופצץ, על פי הדיווח, בתקיפה אווירית. צילום: רשתות ערביות

ניסיון חיסול בדמשק:חיל האוויר הישראלי תקף היום (ראשון) דירת מגורים בשכונת א-סיידה זיינב שבבירה הסורית, כך פורסם בכלי תקשורת ערביים.

תיעוד מזירת התקיפה בדמשק| רשתות ערביות

סוכנות הידיעות של משטר אסד דיווחה על כמה הרוגים ופצועים בתקיפה, שכוונה לעבר דירה בקומה הרביעית. באופוזיציה הסורית דיווחו על שלושה הרוגים בדירה ששייכת לחיזבאללה. בחודשים האחרונים התבצעו חיסולים של גורמים בארגון שנכחו בדמשק, בעוד רק בשבוע שעבר הותקף מטה המודיעין של חיזבאללה בעיר.

רק בסוף השבוע הותקף "מרכז מחקרי" בחלב,צילום: רשתות ערביות

כמו כן, בסוף השבוע דווח בתקשורת הסורית כי מטוסים של חיל האוויר הישראלי תקפו "מרכז מחקרי" בסביבת העיר א-ספירה במחוז חלבּ. לפי הדיווחים, לפחות ארבעה אנשי מיליציות פרו-איראניות נהרגו בתקיפה, שכוונה נגד מרכז המחקרי ומחסנים באזור של מפעלים ביטחוניים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר