"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בעקבות פיגוע הדקירה בשער שכם: המשטרה פשטה על בית המחבל מערערה בנגב

עשרה בני משפחה נעצרו לחקירה • נאספו מחשבים ומסמכים מבית המחבל • מטרת הפעולה: איסוף ראיות וחקירת מעורבים אפשריים בפיגוע

,עודכן
0השמעה

כוחות משטרה פשטו על בית מחבל שפיגע בשכם // צילום: דוברות המשטרה

בעקבותפיגוע הדקירה שהתרחש אמש (ראשון) בשער שכם בירושלים,כוחות המשטרה ומג"ב, בהכוונת השב"כ, פשטו הלילה על ביתו של המחבל בערערה בנגב, במטרה לאסוף ראיות ולחקור מעורבים אפשריים בפיגוע.

במטרה לאסוף ראיות ולחקור מעורבים אפשריים בפיגוע.,צילום: דוברות המשטרה

שוטר בשנות ה-20 לחייו נפצע אתמול בערב באורח קל מדקירה באמצעות כלי חד של לוחם מג"ב סמוך לשער שכם.

רץ לעבר השוטר - ודוקר: תיעוד הפיגוע בשער שכם| ללא קרדיט

במהלך החיפוש בבית המחבל, נאספו מחשבים, מסמכים וחפצים נוספים שיועברו לחקירה מעמיקה במשטרה ובשירות הביטחון הכללי. כמו כן, עשרה בני משפחה של המחבל, גברים ונשים, נעצרו ונלקחו לתחקור.

במטרה לאסוף ראיות ולחקור מעורבים אפשריים בפיגוע.,צילום: דוברות המשטרה

סנ"צ יוסף אסנפי, מ"מ תחנת ערוער, ונצ"מ אבי לוי, סממ"ר נגב, פיקדו על הפעילות. מפקד המחוז שיבח את ההיערכות המהירה של כוחות המשטרה והנחה לתגבר את הפעילות המבצעית במחוז דרום ובמערכי השיטור השונים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר