"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
המג"ד שקרא "להקים יישובים בעזה" ננזף - וחזר בו
סא״ל אופיר כספי זומן לבירור אצל מפקד האוגדה וקיבל נזיפה פיקודית • לאחר השיחה - חזר מדבריו והביע חרטה • רק אתמול נודע כי הוחלט שכספי ימונה למפקד צוות במכללה לפיקוד טקטי • בצה"ל מסרו: "הוא הבין את החריגה מהנורמה ומהממלכתיות המצופה ממנו כקצין לובש מדים"

Loading...

חשפו מחבלים שהסתתרו בבית ספר: פעילות חטיבה 7 בחאן יונס

המג"ד שקרא "להקים יישובים בעזה" ננזף - וחזר בו

סא״ל אופיר כספי זומן לבירור אצל מפקד האוגדה וקיבל נזיפה פיקודית • לאחר השיחה - חזר מדבריו והביע חרטה • רק אתמול נודע כי הוחלט שכספי ימונה למפקד צוות במכללה לפיקוד טקטי • בצה"ל מסרו: "הוא הבין את החריגה מהנורמה ומהממלכתיות המצופה ממנו כקצין לובש מדים"

לילך שובל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

ההתבטאות והסערה:מפקד גדוד השריון 82 בחטיבה 7, סא״ל אופיר כספי, שהתבטא באופן פוליטי וקרא להקמת יישובים בעזה זומן לבירור אצל מפקד האוגדה וננזף פיקודית על אמירותיו היום (שישי). לאחר השיחה - חזר מדבריו והביע חרטה.

סא״ל אופיר כספי, צילום: דובר צה"ל

הקצין אמר בין השאר, בראיון לכתבים שנכנסו לרצועה: "צה״ל צריך להחזיק בשטח, אני חושב שאם יחזרו פה היישובים - ניצחנו. אם נהרוג את סינוואר לא נכריע את חמאס, יבוא מישהו אחר. הפתרון זה לחזור לפה, כמו ההתנחלויות באיו״ש״. רק אתמול נודע כי בדיון השיבוצים שנערך בראשות מפקד זרוע היבשה הוחלט שכספי, שנפצע פעמיים במהלך הלחימה ימונה למפקד צוות במכללה לפיקוד טקטי.

בצה"ל ציינו כי כספי מצוי בלחימה בחאן יונס וכי התבטאותו נאמרה בתוך שיחה ארוכה ותיאור הקרבות והמלחמה. עוד הוסיפו: "הוא הבין את החריגה מהנורמה ומהממלכתיות המצופה ממנו כקצין לובש מדים".

תא"ל דן גולדפוס, צילום: אורן כהן

הדברים מגיעים שבוע בדיוק לאחרהנזיפה של הרמטכ"ל רב-אלוף הרצי הלוי כלפי תא"ל דן גולדפוסבעקבותנאום התוכחהשנשא לעבר הפוליטיקאים בו אמר: "אתם חייבים להיות ראויים לנו".,

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...