Loading...
2 פצועים בפיגוע דקירה בירושלים // שימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים, תיעוד מבצעי מד"א
פיגוע בירושלים: לוחמת מג"ב במצב אנוש, לוחם נוסף במצב קל
מחבל בן 16 תקף באמצעות סכין את שני הלוחמים, סמוך לשער הפרחים בעיר העתיקה • צוותי מד"א העניקו לשניים טיפול ראשוני ופינו אותם לבית החולים • כוחות נוספים שהיו במקום ירו לעבר המחבל ונטרלו אותו • נבדק אם הלוחמת נפצעה כתוצאה מירי של הכוח שחיסל את המחבל
Your browser doesn’t support HTML5 audio
טרור בכל הגזרות:שני לוחמי מג"ב נפצעו הבוקר (שני) בפיגוע דקירה בעיר העתיקה בירושלים, סמוך לשער הפרחים. מצבה של הלוחמת מוגדר אנוש והלוחם השני במצב קל. נבדק אם הלוחמת נפצעה כתוצאה מירי של הכוח שחיסל את המחבל.
המחבל, תושב עיסאוייה בן 16, חוסל על ידי לוחמי מג"ב שהיו באזור. המשטרה עצרה אדם נוסף בסמוך לסירה בחשד שהיה מעורב בפיגוע.
הפיגוע בבירה מתרחש במקביללפעילות כוחות צה"ל ברצועת עזהבמלחמת "חרבות ברזל", ולהתחממות בגבול הצפון מול חיזבאללה, שממשיך לבצע ירי לשטח ישראל מידי יום. גם בשאר הארץ נמצאת מערכת הביטחון בדריכות גבוהה, כאשר בכל לילה מתבצעות פעילויות ברחבי יהודה ושומרון הכוללות מעצרים של גורמי טרור.
כזכור,ביום חמישי האחרוןנרצח בפיגוע ירי בשומרון אלחנן קליין, חייל מילואים שהיה בדרך לביתו שביישוב עינב לחופשה קצרה מהשירות.


