"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
תיעוד מהזירה

פיגוע בירושלים: לוחמת מג"ב במצב אנוש, לוחם נוסף במצב קל

מחבל בן 16 תקף באמצעות סכין את שני הלוחמים, סמוך לשער הפרחים בעיר העתיקה • צוותי מד"א העניקו לשניים טיפול ראשוני ופינו אותם לבית החולים • כוחות נוספים שהיו במקום ירו לעבר המחבל ונטרלו אותו • נבדק אם הלוחמת נפצעה כתוצאה מירי של הכוח שחיסל את המחבל

,עודכן
0השמעה

2 פצועים בפיגוע דקירה בירושלים // שימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים, תיעוד מבצעי מד"א

טרור בכל הגזרות:שני לוחמי מג"ב נפצעו הבוקר (שני) בפיגוע דקירה בעיר העתיקה בירושלים, סמוך לשער הפרחים. מצבה של הלוחמת מוגדר אנוש והלוחם השני במצב קל. נבדק אם הלוחמת נפצעה כתוצאה מירי של הכוח שחיסל את המחבל.

הלוחם שנפצע בפיגוע בירושלים משחזר // צילום: דוברות המשטרה

המחבל, תושב עיסאוייה בן 16, חוסל על ידי לוחמי מג"ב שהיו באזור. המשטרה עצרה אדם נוסף בסמוך לסירה בחשד שהיה מעורב בפיגוע.

זירת פיגוע הדקירה בירושלים,צילום: חיים גולדברג/פלאש90
המפכ"ל קובי שבתאי ומפקד מחוז ירושלים דורון תורג'מן בזירת הפיגוע,צילום: דוברות המשטרה

הפיגוע בבירה מתרחש במקביללפעילות כוחות צה"ל ברצועת עזהבמלחמת "חרבות ברזל", ולהתחממות בגבול הצפון מול חיזבאללה, שממשיך לבצע ירי לשטח ישראל מידי יום. גם בשאר הארץ נמצאת מערכת הביטחון בדריכות גבוהה, כאשר בכל לילה מתבצעות פעילויות ברחבי יהודה ושומרון הכוללות מעצרים של גורמי טרור.

השר איתמר בן גביר בזירת הפיגוע בירושלים| יוני ריקנר

כזכור,ביום חמישי האחרוןנרצח בפיגוע ירי בשומרון אלחנן קליין, חייל מילואים שהיה בדרך לביתו שביישוב עינב לחופשה קצרה מהשירות.

הסכין שבה בוצע הפיגוע בירושלים,צילום: דוברות המשטרה
זירת הפיגוע בירושלים,צילום: חיים גולדברג/פלאש90
שוטרים בזירת פיגוע הדקירה בירושלים,צילום: חיים גולדברג/פלאש90
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר