"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דובר צה"ל: "יצרנו קיר ברזל של טנקים בגדר הרצועה, מי שמתקרב מעזה מת - אנו בשליטה מלאה בעוטף"

תא"ל דניאל הגרי בעדכון ביומה הרביעי של המלחמה • "כל ארבע שעות יש מהלומות של עשרות מטוסי קרב, הוצאנו גלי תקיפה בשכונת רימל ובחאן יונס, בתקיפות האלו נהרגו מאות פעילי חמאס" • "ייתכן וניתקל במחבלים נוספים, זה אזור מלחמה, אבל שוב, אלו אירועים בודדים, אנחנו יוצרים קיר ברזל של טנקים, בגדר, כל מי שמתקרב לגדר נהרג" • "חמישים משפחות חטופים עודכנו על יקיריהם"

,עודכן
0השמעה
לוחמי צה"ל בגבול עזה. צילום: אי.אף.פי

יומה הרביעי שלמלחמת חרבות ברזל. דובר צה"ל תת אלוף דניאל הגרי מעדכן בשידור חי על ההתפתחויות האחרונות ומצב האירועים בכל הגזרות וחזיתות הלחימה.

"ביצענו בלילה תקיפות ברחבי עזה. בימים האחרונים אנחנו עדים לאלפי מעשי גבורה, החוסן הזה לא יכול להשאיר מקום של ספק לאויבים שלנו, הוא מחייב מאוד את צה"ל וממלא את צה"ל בעוצמה".

הגרי התייחס גם להודעת פיקוד העורף מאתמול (שני), שיצרה בלבול וחרדה בקרב תושבי ישראל, עליה אמר: "אין מחסור באוכל ומים בישראל, תזמון ההודעה היה שגוי". לפי מידע שמסר, "חמישים משפחות חטופים עודכנו על יקיריהם".

על תקיפות צה"ל בעזה אומר הגרי:"עברנו לשיטת התקפה אחרת, בגלי תקיפה, הם במהלומות כל ארבע שעות של עשרות מטוסי קרב, הוצאנו גלי תקיפה בשכונת רימל ובחאן יונס, בתקיפות האלו נהרגו מאות פעילי חמאס.

"היישות הדעאשית בעזה, המכונה חמאס, הכניסה עצמה לרשימת הארגונים הרצחניים והברברים בכל ההיסטוריה ולנו ברור מול מי ועל מה אנחנו נלחמים, חשוב שיהיה לכם את כל המידע".

דובר צה"ל דניאל הגרי,צילום: דובר צה"

על שטחי העוטף:"צה"ל בשליטה מלאה בעוטף עזה, אין חדירות של מחבלים הלילה לעוטף עזה, לפי מה שאנו מבינים, יש מקרים בודדים עם מחבלים שהתחפרו בשטח לבין עשרות הלוחמים שפועלים בשטח. הייתה לנו היתקלות כזאת בסעד, ייתכן וניתקל במחבלים נוספים, זה אזור מלחמה, אבל שוב, אלו אירועים בודדים, אנחנו יוצרים קיר ברזל של טנקים, בגדר, כל מי שמתקרב לגדר נהרג".

החזית הצפונית ויו"ש:"אנו מקיימים הערכת מצב מתמשכת לכל הזירות, גם בזירה הצפונית. אנו במוכנות גבוהה בגבול הצפון. אנו דרוכים מאוד, במוכנות גבוהה, גם באוויר וגם ביבשה. כוחות רבים נמצאים ביהודה ושומרון, כל מי שיאתגר אותנו ביו"ש ימצא כוח אדיר שמוכן כנגדו".

על עמידות הכוחות ואספקת הציוד לחיילים אומר הגרי:"אנחנו במלחמה ובמלחמה גם אוכלים מנות קרב וישנים בשקי שינה, זה חלק מההבנות של מלחמה. נוסף על כך, יש סדרי עדיפויות בציוד. מי שיקבל משימות מבצעיות צריך להיות ראשון. כל השאר צריכים להתאזר בסבלנות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר