"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ערב לא שקט ביו"ש: ירי לעבר רכב בשומרון ולעבר בית בחברון - אין נפגעים

ירי התרחש הערב ליד היישוב אביתר לכיוון תפוח • הנהגת, תושבת שערי תקווה, המשיכה בנסיעתה לתפוח • כוחות מתארגנים לכניסה לכפר ג'מעין לסריקות • בחברון - מספר קליעים פגעו בבית משפחה בה מתגוררים הורים ושישה ילדים

,עודכן
0השמעה
בידוק קפדני כעת בצומת תפוח סמוך לזירת הפיגוע.. צילום: איתן שויבר/TPS

ירי התרחש היום (שני) לעבר רכב ישראלי ליד היישוב אביתר, לכיוון תפוח, כשברכב נמצאו אם וארבעת ילדיה. הנהגת, תושבת שערי תקווה, המשיכה בנסיעתה לתפוח. שתי פגיעות ירי זוהו ברכב הנפגע. כוחות גדולים של צה"ל מתארגנים ברגעים אלה לכניסה לכפר ג'מעין בסריקות אחר חשודים. לא דווח על נפגעים.

"תתכופפו, תתכופפו!": תיעוד רגעי הירי לעבר רכב בשומרון // צילום: באדיבות מועצת שומרון

בהמשך הערב ארע ירי מכיוון ג'בל ג'והר לעבר שכונת גל בחברון. מספר קליעים פגעו בבית של משפחה שבה מתגוררים הורים וששת ילדיהם, שהיו בבית בעת הירי. אין נפגעים.

סריקות נמשכות בחיפוש אחר היורים,צילום: איתן שויבר/TPS

לפני כחצי שנהנפגעה בקריית ארבע תמר אהרון, בראשה מקליע תועה ונאלצה לעבור סדרה של ניתוחים מורכבים ובנס למרות הירי הפרוע של ערבים במרחב אין נפגעים בנפש.

ראש מועצת שומרון, יוסי דגן, ששהה בסמוך בערב חיזוק לחיילים בבסיס סמוך לצומת תפוח שמע את הירי והגיע למקום. דגן תקף בחריפות את הממשלה ודרש מענה מיידי: "שוב ושוב ושוב אנחנו נתקלים בגל הולך ומתהווה של טרור שמובילה הרשות הפלשתינית. אני דורש מכל שרי הממשלה לצאת למבצע צבאי נחוש".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר