"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תיעוד: המחבל מתקוע מטפס על הגדר ורץ ליישוב

כשהוא חמוש בסכין, תועד על ידי מצלמות האבטחה המחבל שחדר אמש ליישוב תקוע מטפס על הגדר • התושב שחיסל אותו: "הוא הגיע מאחוריי עם סכין שלופה ביד, הסתובבתי אליו וזהו"

,עודכן
0השמעה

תיעוד: המחבל שחוסל חודר ליישוב תקוע // צילום על פי 27א'

המחבל מתקוע,פלשתיני כבן 18 שחדר אמש (ראשון) ליישוב כשהוא חמוש בסכין, תועד על ידי מצלמות האבטחה כשהוא חוצה את הגדר. על פי התיעוד, המחבל התקרב לגדר וטיפס על גל אבנים בסמוך אליה (מדובר בגדר תלתלית לכל אורכה בחלקה העליון).

לאחר מכן הוא הכניס את הסכין שאחז בידו הימנית לכיס הסווטשרט שלבש, טיפס על הגדר, נחת בצידה השני והתחיל לרוץ. בצילום נראה אדם נוסף, ככל הנראה תושב היישוב, שנמלט לאורך השביל הצמוד לגדר מחלקה הפנימי.

תיעוד מחבל פלשתיני חודר ליישוב תקוע,צילום: על פי סעיף 27א'

באירוע לא היו נפגעים. המחבל נכנס לחצר בית פרטי וכשבעל הבית הבחין בו הוא ירה לעברו וניטרל אותו. כוחות צה"ל ביצעו סריקות ביישוב במטרה לוודא שלא היו לו שותפים נוספים. התושבים הונחו להישאר בבתים אך בסופו של דבר דווח על חזרה לשגרה.

לרשת ב' אמר יאיר מימון, התושב שחיסל את המחבל: "אני ואשתי ישבנו במרפסת ופתאום לנוף הפסטורלי שלנו הסתנן אדם שטיפס על הגדר 3 מטרים מאיתנו. קראתי לו לעצור וכשלא הגיב נפל האסימון שיש פה מחבל. רצתי פנימה לקחת את הנשק, וכחבר כיתת כוננות התחלתי לסרוק בחוץ. הוא הגיע מאחוריי עם סכין שלופה ביד, הסתובבתי אליו וזהו - מסיימים את האירוע".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר