כתב אישום מזעזע: בן 62 אנס בת 11 - אמה סייעה לו וקיבלה תשלום

פרשה מזעזעת בצפון: הנאשם ביצע עבירות מין קשות בילדה במשך שנתיים • האם מואשמת כי התעלמה מהתלונות של בתה, לאחר שקיבלה מהגבר כסף עבור חשבונות ומכשירי חשמל

צילום: יהושע יוסף - ארכיון // משטרה

פרקליטות מחוז צפון היום (שני) הגישה לבית המשפט המחוזי בנצרת כתב אישום נגד תושב הצפון (62) בגין עבירות סחר בבני אדם, אינוס בנסיבות מחמירות, מעשה סדום, מעשה מגונה, תקיפת קטין, איומים ועוד אשר ביצע בקטינה בת 12 במשך שנתיים ונגד אמה של הקטינה (49) תושבת הצפון בגין סחר בבני אדם, סיוע לאינוס, סיוע למעשה סדום ועוד.

לפי כתב האישום שהגישו עו"ד טל מושקוביץ ועו"ד יעל כץ, הנאשם נהג להעביר לקטינה סכומי כסף גבוהים, קנה לקטינה מתנות וערך עם הקטינה קניות. נוסף על כך, הנאשם סייע לנאשמת, אמה של הקטינה, מבחינה כלכלית, והעביר לה סכומי כסף משתנים לצורך תשלום חשבונות הבית, וכן רכש עבורה מכשירי חשמל שונים. על רקע העברת הכספים וטובות ההנאה לנאשמת, נרקמה עסקה בין האם לבין הגבר, שבמסגרתה קיים הנאשם יחסי מין מלאים עם הקטינה, החל מעת שהייתה כבת 11, בניגוד לרצונה ושלא בהסכמתה החופשית והנאשמת אפשרה לו וסייעה לו לעשות כן.

הנאשם נהג להתקשר אל הקטינה עשרות פעמים מדי יום, הגביל את צעדיה, אסר עליה לצאת לבלות או לצאת מן הבית בשעות מסוימות, וכן אסר עליה להתלבש באופן שאינו לרוחו. משהתקוממה המתלוננת כנגד איסורים אלה, איים עליה הנאשם כי יפסיק לתמוך בה כלכלית ואף תקף אותה. 

הנאשמת, אמה של הקטינה, סייעה לנאשם לבצע את מעשי האינוס ולהעמיק את שליטתו בחיי בתה. הקטינה אף פנתה לאמה וסיפרה לה על אודות מעשיו של הנאשם אך האם התעלמה מדבריה של בתה והוסיפה לסייע לנאשם. 

הפרקליטות מבקשת לעצור את הנאשמים עד תום ההליכים המשפטיים נגדם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר