צעירה שמה קץ לחייה, אחיה נעצר בחשד שהתעלל בה מינית

בת 22 נמצאה ללא רוח חיים בביתה בקריית מלאכי, לאחר ששלחה יד בנפשה באמצעות אקדח שהיה ברשותה מטעם עבודתה כמאבטחת • שוטרים איתרו במכשיר הנייד שלה מכתב, שממנו עלו החשדות נגד אחיה בן ה-32

בני הזוג נעצרו והוגשו נגדם כתבי אישום, צילום: יהושע יוסף

צעירה כבת 22 נמצאה היום (שלישי) ללא רוח חיים בביתה בקריית מלאכי. שוטרים הוזעקו למקום בעקבות דיווח משפחתה, ומתחקור נסיבות מותה, עלה שהיא שמה קץ לחייה באמצעות אקדח שהחזיקה ברשותה ממקום עבודתה כמאבטחת.

המשטרה עצרה את אחיה בן ה-32, בחשד לעבירות מין והתעללות נפשית ופיזית שביצע לכאורה באחותו, ועל פי החשד מעשיו גרמו לה לשים קץ לחייה. השוטרים איתרו במכשיר הנייד של הצעירה מכתב שכתבה, וממנו עלה החשד נגד אחיה הגדול.

באותו מכתב היא לא פירטה את זמן ביצוע העבירה, כך שלא ידוע למשטרה עדיין האם מעשיו של אחיה התבצעו בילדות או בגיל הנעורים. לפי הערכות, היא לא ציפתה שמכתב זה ייתפס על ידי המשטרה.

היום יובא החשוד בפני בית משפט השלום באשקלון בבקשה להאריך את מעצרו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר