גבר הגיע למפגש מיני בנווה שאנן - והותקף באכזריות: "היום אתה מת"

כתב אישום הוגש נגד פאקר אבו זעילה (40) מרהט, לאחר שהתנפל על גבר במבנה נטוש בשכונת נווה שאנן בתל אביב • הנאשם הכה את הקורבן שוב ושוב בראשו באמצעות שבר רעף, הטיח בו - "היום אתה מת" ושדד את חפציו • לנאשם 13 הרשעות קודמות

נווה שאנן | צילום: גדעון מרקוביץ'

"היום אתה מת": כתב אישום הוגש נגד שאמר פאקר אבו זעילה, בן 40 מרהט, שתקף באכזריות גבר שהגיע למבנה נטוש בנווה שאנן שבתל אביב, כדי לקיים יחסי מין בתשלום. הנאשם הכה אותו שוב ושוב בראשו ובפלג גופו העליון, שדד את חפציו ונמלט מהמקום כשהוא מותיר אותו מדמם ופצוע.

המקרה אירע לפני כשבועיים. סמוך לשעה 07:30 בבוקר שהו המתלונן ואישה נוספת במבנה נטוש סמוך לרחוב שביל עכו בשכונת נווה שאנן, במטרה לקיים יחסי מין בתשלום. בזמן שהשניים שהו במקום, הגיח לפתע אבו זעילה כשהוא אוחז בגז מדמיע, דחף את המתלונן והפיל אותו לקרקע.

תקף, בזז - ונמלט

מיד לאחר מכן דרש הנאשם מהמתלונן למסור לו את הטלפון הנייד שלו, והחל להכות אותו באמצעות שבר רעף שהיה במקום. אבו זעילה הכה את הגבר מספר פעמים בראשו ובפלג גופו העליון, תוך שהוא מאיים עליו: "היום אתה מת". לאחר התקיפה נטל את הטלפון הנייד של המתלונן, את תעודת הזהות שלו וכרטיסים אישיים נוספים, ונמלט מהמקום. המתלונן נותר מדמם במבנה הנטוש ופונה לבית החולים איכילוב כשהוא סובל מחבלות בפניו, בחזה ובגפיים, ומחתכים בראשו.

המתלונן זיהה את אבו זעילה במסדר זיהוי כמי שתקף אותו באמצעות שבר הרעף ושדד את חפציו. גם האישה שנכחה במקום זיהתה אותו במהלך עימות שנערך בחקירה, ומסרה כי הוא מוכר לה בעקבות שימוש משותף ואקראי בסמים.

המשטרה ערכה עימות בין השניים, ובמהלכו חזר המתלונן על גרסתו - ואילו אבו זעילה קילל אותו וצעק לעברו: "מלשן". בחקירותיו הכחיש הנאשם היכרות עם המתלונן ועם האישה, ושלל כל קשר לאירוע.

מבדיקה עולה כי לאבו זעילה 13 הרשעות קודמות במגוון עבירות שבגינן ריצה עונשי מאסר, ובהן גם הרשעה בעבירת שוד משנת 2022. עוד עולה כי בתיק אחר המתנהל נגדו בבית משפט השלום בכפר סבא הותלו ההליכים לאחר שלא אותר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...