"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

המצוד הלילי - והמעצר הדרמטי: התפתחות בפרשת האונס הקבוצתי ברמלה

המשטרה עצרה באישון לילה פלסטיני נוסף בפרשת האונס הקבוצתי ביהודייה ברמלה • הוא נעצר בכפר יטא ונלקח לחקירה • "בעקבות מעצרו של החשוד הראשון נחשפה זהותו של חשוד נוסף מיו"ש"

,עודכן
0השמעה
מעצר החשוד בכפר ייטא כל ידי לוחמי הגדעונים. צילום: דוברות המשטרה

החשד לאונס קבוצתי ביהודייה ברמלה:כוחות משטרה פשטו אמש (שלישי) על מספר מבנים בכפר יטא שבדרום הר חברון, ועצרו תושב המקום בשנות ה-20 לחייו - החשוד במעורבותבאונס הקבוצתי בנסיבות מחמירות של הצעירה היהודייה. לאחר מעצרו, הועבר החשוד להמשך חקירה בתחנת המשטרה ברמלה.

החקירה נפתחה בעקבות דיווח קשה שהתקבל במשטרה, לפיו הצעירה הובאה לדירה המשמשת למגורי פועלים ברמלה, שם נאנסה על ידי מספר מעורבים. חוקרי תחנת רמלה במרחב שפלה פתחו בפעילות מהירה, ובסוף השבוע האחרון עצרו חשוד ראשון בפרשה - פועל פלסטיני שעבד בישראל.

בלב הכפר ייטא - לוחמי הגדעונים שלפו חשוד באונס מביתו// דוברות המשטרה

מהמשטרה נמסר כי "בעקבות מעצרו של החשוד הראשון, נמשכו המאמצים המודיעיניים והחקירתיים הנרחבים, שהובילו לחשיפת זהותו של החשוד השני ולאיתור מקום מסתורו בשטחי יהודה ושומרון - שם נלכד.

"בהתאם לצורכי החקירה וממצאיה, החשוד יובא הבוקר על ידי המשטרה לדיון בבית משפט השלום בראשון לציון, שם תבקש המשטרה להאריך את מעצרו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר