"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ראשון לציון: שיחקו עם אקדח גנוב סמוך לקניון, ירו פעמיים באוויר ונעצרו

כתב אישום הוגש נגד שני צעירים מלוד ששיחקו באקדח שנגנב לפני כמה שנים • השניים ירו באוויר סמוך לאזור מגורים ולקניון ברחוב הרצל ולאחר מכן ניסו להסתיר את האקדח והתחמושת כדי לשבש את החקירה

,עודכן
0השמעה
בית קפה ברחוב הרצל בראשון לציון, ארכיון. צילום: יוסי זליגר

מה שהחל כמשחק מסוכן עם אקדח גנוב שנגנב מבית לפני עשרות שנים, הסתיים בירי, בהסתרת הנשק ובכתב אישום נגד שני צעירים מלוד.

השניים השתעשעו באקדח הגנוב, ירו פעמיים סמוך לאזור מגורים ולקניון ברחוב הרצל בראשון לציון ולאחר מכן ניסו להסתיר את האקדח והתחמושת כדי לשבש את החקירה.

נער עם אקדח (אילוסטרציה),צילום: נוצר בבינה מלאכותית

על פי כתב האישום, לפני כשבועיים, הגיעו השניים בשנות העשרים לחייהם, עם חבר נוסף למתחם תפעול של חברת הובלות בראשון לציון, סמוך לקניון ראשונים, לאולמות אירועים ולמבנים נוספים.

לפי האישום, בשלב מסוים שלף אחד הנאשמים את האקדח, ואז "החלו הנאשמים לשחק ביניהם", כאשר הוא אחז באקדח, רדף אחרי חברו ו"איים לכאורה לפגוע בו", בעוד הנאשם השני "עשה עצמו כנמלט ומתחבא", כשהוא מודע לכך שחברו מחזיק בנשק בידו.

בהמשך, הסתיים המשחק והנאשם שנשא את האקדח דרך אותו וניסה לירות מספר פעמים. לאחר שתפעל את הנשק בעקבות מעצורים, הרים את ידו וירה ירייה אחת באוויר, כאשר חברו והאדם הנוסף עמדו בסמוך אליו. מיד לאחר מכן החלו השניים לחפש את התרמילים שנפלטו מהאקדח, כאשר אחד מהם הצטייד בפנס כדי לסרוק את הקרקע. כדקה לאחר מכן, בעוד השניים עדיין מחפשים אחר התרמילים, נטען כי הנאשם ירה פעם נוספת באוויר.

לאחר מכן נשא אחד הנאשמים קופסה שקופה ובה האקדח ולצידו שתי קופסאות ובהן כ-100 כדורי 0.22 מ"מ תואמים, והסתיר אותה בתוך ארון כיבוי אש, כוחות משטרה שהגיעו למקום ועצרו את השניים.

ניידות משטרה בראשון לציון (ארכיון),צילום: אבי מועלם

בכתב האישום נטען כי במעשיהם נשאו השניים נשק, מחסנית ותחמושת ללא היתר כדין, וכן ניסו לשבש את החקירה באמצעות הסתרת הראיות. בנוסף, מיוחסת לנאשם המרכזי עבירה של ירי מנשק חם באזור מגורים או במקום שיש בו כדי לסכן חיי אדם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר