"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

גבר מחולון הודה ששלח תמונות של איבר מינו לבת 13: "זה היה בצחוק"

בית משפט השלום בת"א האריך ב-4 ימים את מעצרו של תושב חולון בן 40, בחשד כי התכתב ברשת עם קטינה בת 13, החמיא לגופה ושלח לה תמונות של איבר מינו • החשוד קשר את עצמו למעשים וטען בחקירתו כי עשה זאת "בצחוק", טענה שנדחתה בנחרצות על ידי השופט שקבע: "זה לא מצחיק בכלל, המסוכנות זועקת"

,עודכן
0השמעה
תושב חולון התכתב עם נערה, ונעצר. (אילוסטרציה). צילום: gettyimages

תושב חולון בן 40 נעצר בחשד שהתכתב עם נערה בת 13 ברשת, הציע לה לצאת לדייט, החמיא לגופה - ושלח לה תמונה של איבר מינו. למרות טענות ההגנה כי המעצר בוצע שלא כדין, בית המשפט האריך את מעצרו בארבעה ימים וקבע כי המסוכנות הנשקפת ממנו מחייבת את המשך מעצרו.

בסוף השבוע, הובא החשוד להארכת מעצר בבית משפט השלום בתל אביב, שם נציג המשטרה טען כי מדובר בדיון ראשון להארכת המעצר וכי החקירה נמצאת בראשיתה. לדבריו, החשוד נחקר רק בבוקר שלאחר מעצרו, התלונה התקבלה קודם לכן, ובחקירתו קשר את עצמו למעשה וטען כי עשה זאת בצחוק.

סנגורו של החשוד טען כי המעצר אינו חוקי, מאחר שהמעצר בוצע רק כעשרה ימים לאחר הגשת התלונה עליו, וזאת מבלי שהוצג צו מעצר תקף. לדבריו, המשטרה הייתה יכולה לבצע חיפוש ולעכב את החשוד, אך לא לעצור אותו בנסיבות אלה. עוד טען כי אין לאפשר למשטרה "להכשיר" את המעצר באמצעות הודאתו של החשוד לאחר מכן.הסנגור ביקש לשחרר את מרשו למעצר בית בבית הוריו, וציין כי מדובר בהתכתבות שהתנהלה מרחוק, ללא כל מפגש פיזי בין החשוד לבין הקטינה.

"זה לא מצחיק"

השופט דחה את בקשת ההגנה והורה על הארכת מעצרו של החשוד בארבעה ימים. בהחלטתו ציין כי בתגובה לטענת החשוד כי עשה אותם "בצחוק", כי: "סבורני שזה לא מצחיק בכלל", עוד כתב כי אף שקיימת לכאורה אי בהירות באשר לחוקיות המעצר, הרי שגם אם היה מניח שהמעצר הראשוני בוצע שלא כדין, לא היה בכך כדי להצדיק את שחרורו של החשוד.

"מי ששולח תמונות של איבר מינו החשוף לילדות בנות 13, בין אם נעצר כדין ובין אם נעצר שלא כדין, לא ישוחרר, בטח לא בשלב ראשוני זה, שכן המסוכנות זועקת", כתב השופט. הוא הוסיף כי החלופה שהציעה ההגנה אינה מניחה את הדעת, וציין שלחשוד עבר פלילי בעיקר בתחום האלימות, נתון המחזק את החשש לשיבוש החקירה בשלב זה.

בהתאם לכך, הורה השופט על הארכת מעצר החשוד בארבעה ימים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר