"התקווה מתה אחרונה. שי-לי עטרי . צילום: צילום מסך

זהו מועד פרסום זהות החשוד באונס שי-לי עטרי ונעמה שחר

סנגורו של החשוד הבהיר שהוא מוכן להסיר את צו איסור הפרסום בעוד כשבועיים על מנת לתת לו "זמן התארגנות" • המתלוננות מנגד טוענות כי "הוא מתראיין לתוכנית תחקירים" ויש לפרסם את שמו כעת • עטרי: "עושה לעצמו מסע יחסי ציבור"

זהותו של החשוד באונס שי-לי עטרי ונעמה שחר תתפרסם ביום ראשון הבא, 17 למאי בעשר בבוקר, כך הוחלט מהדיון בנושא שנערך בבית המשפט השלום בתל אביב היום (שני).

שי-לי עטרי בבית המשפט%3A "התקווה מתה אחרונה" %2F%2F צילום%3A אבי כהן

עורך דינו של החשוד, משה וייס, אמר: "הגענו להחלטה שצו איסור הפרסום יוסר עוד כשבועיים לאפשר לו להתארגן". הפרקליטה אמרה מנגד כי החשוד מתראיין לתחקיר בטלוויזיה והוא לא צריך זמן להתארגנות.

"לא נתנו למרשי להגיב"

"הוא לא התראיין מאז המקרה הראשון מעולם לא השמיע קול, משפטים לא עושים בתקשורת", השיב וייס. "שי לי עטרי התראיינה מספר פעמים ולאחר מכן ראיינו את נעמה שחר ולא נתנו למרשי לתת תגובה. יש פה ראיונות של השתיים ואנחנו יושבים בשקט. לאחר הראיון עם שחר פורסם השם והטלפון שלו וגידופים ואיומים - 133 אלף איש חיפשו את שמו, עבר התמוטטות נפשית וטופל בבית חולים בגרמניה". 

״למה הוא צריך להתארגן? היה לו חודשים", אמרה עו"ד שירה קידר. "הוא רוצה להתראיין אז לא צריך לתת לו זמן התארגנות שהאובדנות ירדה מהפרק".

שי-לי בדיון על פרסום שם החשוד%3A ״הוא כבר התראיין בפנים גלויות%2C הוא רוצה את הימים האלה בשביל יח״צ״ %2F%2F אבי כהן

עטרי עצמה אמרה באולם בית המשפט בבכי כי החשוד "עושה לעצמו מסע יחסי ציבור" וכי "התקווה מתה אחרונה. יהיה בסדר כי אני לא אמות/ כל מה שהוא העביר אותי היה מניפולציה רגשית, קיבלתי הודעה מרביב דרוקר שרוצה לראיין אותי, אני יכולה לחכות אין לי כוח יותר. אני צריכה לשתוק בזמן שהוא מדבר".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...