"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צפו בתיעוד: הנאשם השליך את הנשק - הרחפן המשטרתי מצא אותו

במסגרת המאבק נגד הפשיעה האלימה ואחזקת נשק לא חוקי, אותר חשוד חמוש מסכסוך משפחות בצפון • כשהבחין בשוטרים ניסה להסתיר את הנשק, אך צילום מהאוויר הכווין את המשטרה אליו • בחיפוש על החשוד נתפסו אמצעי לחימה נוספים

,עודכן
0השמעה
מעצר חשוד באחזקת נשק לא חוקי. צילום: דוברות המשטרה

פרקליטות מחוז צפון הגישה לבית המשפט המחוזי בנוף הגליל כתב אישום ובקשה למעצר עד תום ההליכים נגד תושב כפר כנא (40), בגין עבירות של החזקת אמצעי לחימה ושיבוש מהלכי משפט.

האירוע התרחש ב-24 בפברואר, במהלך פעילות של שוטרי המחוז הצפוני בכפר כנא, בעקבות מידע על חשוד חמוש המעורב בסכסוך משפחות מקומי. רחפן משטרתי שסרק את האזור מהאוויר זיהה דמות הנמלטת לעבר מטע זיתים סמוך.

על פי כתב האישום, הרחפן תיעד את הנאשם כשהוא משליך חפץ לעבר אחד העצים במטע. הכוחות שהוכוונו לאזור עצרו את החשוד, ובחיפוש אותרה שקית ובתוכה אקדח מסוג FN כשהוא מוכן לשימוש. בחיפוש נוסף על גופו של הנאשם נמצאו אמצעי לחימה נוספים.

מנתוני המשטרה עולה כי מתחילת השנה נתפסו במחוז הצפוני למעלה מ-250 אמצעי לחימה בפעילויות שונות נגד הפשיעה האלימה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר