אשה באזיקים (אילוסטרציה). צילום: גטי אימג'ס

צעירה מחדרה תפסה את בעלה בוגד בה – וניסתה לרצוח אותו

בת 29 נעצרה בסוף השבוע לאחר שירתה לעבר בעלה אך החטיאה אותו • אמש הובאה לדיון בהארכת מעצרה כאשר המשטרה מייחסת לה עבירות של ניסיון רצח לאחר תכנון וגניבת נשק • "היא תפסה אותו על חם בוגד בה עם עובדת שלו, ובאקט של כעס, הוציאה את אקדחו וירתה על הרצפה"

[object Object]

תושבת חדרה נעצרה בחשד לניסיון רצח של בעלה לאחר שתפסה אותו בוגד בה עם עובדת שלו. לפי החשד היא לקחה מביתם אקדח השייך לו וירתה לעברו אך החטיאה. צעירה בת 29 מחדרה נעצרה בסוף השבוע בחשד שניסתה לרצוח ביריות את בעלה.

האישה נעצרה ביום שישי אחר הצהריים  בחשד שחטפה וגנבה את הנשק של בעלה, שאותו הוא מחזיק ברישיון במסגרת עבודתו כמאבטח. לפי החשד, היא איימה עליו וירתה אך החטיאה והוא לא נפגע. היא הכחישה שניסתה לרצוח אותו. אמש הובאה הצעירה לדיון בהארכת מעצרה בבית משפט כאשר המשטרה מייחסת לה עבירות של ניסיון רצח לאחר תכנון וגניבת נשק, וביקשה להאריך את מעצרה בחמישה ימים.

בדיון טען סנגורה של האישה כי לאחר שבעלה לא ענה לטלפון, היא חיפשה אותו, ירדה לחניון ותפסה אותו באקט מיני עם עובדת שלו. לאחר מכן היא שבה לביתה. הסנגור אמר בדיון: "המקרה אירע לאחר שהיא תפסה אותו על חם בוגד בה עם עובדת שלו. היא, באקט של כעס, הוציאה את אקדחו וירתה על הרצפה. זה לא ניסיון לרצח. היא עמדה מטר ממנו. אם רצתה לפגוע בו היא יכלה. היא לא רצתה".

בית המשפט האריך בתום הדיון את מעצרה ביומיים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו