"מושחתים, אראה לכם מה זה": אישום הוגש נגד גבר שאיים על שופט ועו"ד

החשוד בן 53 מחורפיש, שלח לעורך דינו הודעות קוליות מאיימות שבהן כיוון איומים גם כלפי שופט בית המשפט • לאחר חקירה הוגש נגדו כתב אישום ובקשה למעצר עד תום ההליכים

בית משפט השלום ק"ש. צילום: אייל מרגולין - ג׳יני

כתב אישום חמור הוגש נגד תושב חורפיש בן 53, לאחר שלפי המשטרה שלח סדרת הודעות קוליות מאיימות לעורך דינו ובהן איים גם על שופט בבית משפט השלום. האירוע התרחש ב־11 בנובמבר, בעקבות ויכוח בין החשוד לעורך דינו על רקע תוצאות הליך גירושין.

לפי חומר החקירה, החשוד שלח לעורך הדין מספר הודעות קוליות שבהן אמר: "אם אתה והשופט לא תסיימו את העניין שלי, החשבון שלכם יהיה איתי, ולא עם בתי המשפט. אתה והשופט מושחתים אני אראה לכם מה זה. אם העניין שלי לא יסתיים תוך שבוע, החשבון שלכם יהיה איתי" בהודעה נוספת נאמר: "תשלח לי את מספר הטלפון של השופט".

במשטרה מציינים כי מדובר באיומים ישירים וברורים שנועדו, על פי החשד, להשפיע שלא כדין על הליך משפטי ולהטיל פחד על איש מקצוע ועל עובד ציבור.

עם סיום החקירה הגישה שלוחת התביעות בקריית שמונה כתב אישום לבית משפט השלום, בגין איומים, לצד בקשה למעצרו עד תום ההליכים. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר