"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
אין גבול לחוצפה

צפו: פרץ לדירת מפוני "עם כלביא", גנב כרטיסי אשראי - וביצע עסקאות באלפי שקלים

בחקירה עלה כי החשוד, גבר בן 37 מבאר שבע, גנב את המפתחות לדירה הזמנית בעת שבני המשפחה שהו בחוף הים, וגנב משם אופניים חשמליים, תכשיטים וכרטיסי אשראי • כתב אישום הוגש, הרכוש הוחזר לבעליו

,עודכן
0השמעה
בניין שנפגע מטיל במהלך מבצע "עם כלביא", ארכיון. צילום: יוסי זליגר

המשטרה עצרה תושב באר שבע בן 37, זמן קצר לאחר שעל פי החשד פרץ לדירה זמנית של משפחת מפונים שביתם נפגע מטיל במהלך מבצע "עם כלביא". ברשותו נמצאו רכוש וכרטיסי אשראי שנגנבו מהמקום, בהם השתמש לביצוע רכישות באלפי שקלים.

האירוע התרחש ב־30 ביולי בשעות אחר הצהריים, כששוטרים הוזעקו לדירה זמנית בתל אביב בעקבות דיווח על פריצה. בחקירה עלה כי החשוד גנב את המפתח לחדר בעת שבני המשפחה שהו בחוף סמוך, נכנס לדירה וגנב אופניים חשמליים, תכשיטים וכרטיסי אשראי. בהמשך, ביצע 11 עסקאות בכרטיסים הגנובים.

בעת איסוף הראיות סמוך למקום, הבחינו השוטרים בחשוד כשהוא רוכב על האופניים שנגנבו. בחיפוש ברשותו נמצאו התכשיטים הייחודיים של המשפחה, והרכוש הוחזר לבעליו.

מעצרו של החשוד הוארך מעת לעת, ובסוף השבוע האחרון הגישה יחידת התביעות של מחוז תל אביב כתב אישום נגדו בעבירות של התפרצות לדירה, גניבה, ונטילה ושימוש באמצעי תשלום שלא בהסכמת המשלם - בנסיבות מחמירות. עם הגשת כתב האישום, ביקשה המשטרה את מעצרו עד תום ההליכים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר