"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"הסתער כשהוא אחוז אמוק": כתב אישום נגד הצעיר שתקף מפגין מבוגר במחאה למען החטופים

יאיר קרינדי, תושב בני ברק, נאשם בתקיפה אלימה של מוחה בן 73, וכן בנהיגה רשלנית העלולה לסכן חיים • ע"פ כתב האישום, קרינדי דרש מהמפגין לפנות את הדרך, ולאחר שזה סירב - תקף אותו באגרופים • הפרקליטות מבקשת להמשיך את מעצרו בטענה שהוא מהווה סכנה לציבור

,עודכן
0השמעה
מפגין למען החטופים הותקף באגרוף. צילום: .

פרקליטות המדינה הגישה היום (שני) לבית משפט השלום בתל אביב כתב אישום נגד יאיר קרינדי, בן 22 מבני ברק,שתקף באכזריות מפגין מבוגר בן 73 במהלך הפגנה למען השבת החטופיםאשר התקיימה לפני כשבוע בצומת בגין בתל אביב, וגרם לו לחבלות חמורות.

אגרופים לפרצוף*: תיעוד התקיפה של מבוגר בן 73 שהפגין למען החטופים בתל אביב על ידי רוכב אופנועpic.twitter.com/9MwWspo8n5

— daniel amram - דניאל עמרם (@danielamram3)July 21, 2025

על פי כתב האישום שהוגש ע"י עו"ד דיה בן אסא זיגלמן מפרקליטות מחוז תל אביב, קרינדי הגיע לצומת בו במסגרת המחאה חסמו המפגינים את התנועה למשך מספר דקות לצורך הקראת שמות החטופים, כשהוא רוכב במהירות על האופנוע. הוא נסע לעברו של המפגין המבוגר שעמד עם השלטים, ודרש ממנו לפנות את הדרך.

משסירב, דחף אותו הנאשם לצד הדרך והסתער עליו באגרופים בפניו כשהוא אחוז אמוק, תוך שהוא גורם לו לחבלות קשות. מיד לאחר התקיפה, נמלט הנאשם מהמקום כשהוא מותיר את המפגין מדמם. נגרמו למוחה פציעות רבות, והוא פונה לבית החולים איכילוב לקבלת טיפול רפואי.

כתב האישום מייחס לנאשם ביצוע עבירות של תקיפת זקן הגורמת חבלה ונהיגה ברכב ברשלנות אשר יש בה כדי לסכן חיי אדם. הפרקליטות מבקשת מבית המשפט להורות על המשך מעצרו של הנאשם עד לתום ההליכים המשפטיים נגדו.

בבקשת המעצר ציינה הפרקליטות כי הנאשם הוכיח במעשיו שהוא מהווה סכנה לציבור, שכן תקף באלימות חמורה ובאכזריות אדם המבוגר ממנו בלמעלה מחמישים שנה מבלי שהופנתה כלפיו כל סכנה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר