"מסוכנות זועקת לשמיים": צעירה הותקפה באלימות ע"י גבר זר כשחלפה לידו ברחוב

האירוע החמור התרחש לפני כשבוע ברחוב בוגרשוב בתל אביב • המתלוננת הלכה ברחוב כשהנאשם עבר על פניה ולפתע החל לתקוף אותה בחוזקה • התערבותם המהירה של שני עדים מבית קפה סמוך מנעה הסלמה

רחוב בוגרשוב בתל אביב . צילום: יהושע יוסף

יום רגיל באמצע השבוע הפך לסיוט עבור אישה צעירה שהלכה ברחוב בוגרשוב בתל אביב. בשעה 10:30 בבוקר, כשחלפה על פני גבר זר, לא שיערה שתוך שניות ספורות תמצא עצמה מותקפת באכזריות על ידי אדם שמעולם לא פגשה. רק התערבותם המהירה של שני עדים מבית קפה סמוך מנעה הסלמה נוספת של האלימות שהותירה אותה עם חבלות בפנים ובעין.

על פי כתב האישום, הנאשם, לפני כשבוע, תקף באופן בלתי צפוי צעירה כבת 20 שלא הכיר מעולם. המתלוננת הלכה ברחוב כשהנאשם עבר על פניה ולפתע החל לתקוף אותה בחוזקה בראש עם ידו הפתוחה, ולאחר מכן הוסיף שתי מכות נוספות לעבר אזור עין שמאל. כתוצאה מהתקיפה נגרמו למתלוננת חבלות של ממש בדמות סימני חבלה בעין שמאל ועוד.

רחוב בוגרשוב בתל אביב, צילום: יהושע יוסף

אחד מעדי הראיה שישב בבית קפה סמוך למקרה סיפר שהבחין בנאשם מכה את המתלוננת בחוזקה מספר פעמים באזור הראש. "רצתי לעבר הנאשם. תוך שאני צועק לו לעצור וחייגתי למשטרה ודיווחתי על האירוע בזמן אמת", סיפר העד. הוא תיאר שהמתין ליד הנאשם עד שהגיעו השוטרים למקום ועצרו אותו, ולאחר מכן הבחין במתלוננת בוכה.

העד השני תיאר שביום האירוע, בשעה 11:00, ישב יחד עם חברו בבית הקפה כשלפתע חברו צעק "מה אתה חושב שאתה עושה, עזוב אותה מיד!" והוא רץ לעבר הנאשם. "הבחנתי במתלוננת שהותקפה וצעקתי לעבר הנאשם לא לזוז עד שהמשטרה תגיע למקום", סיפר. לדבריו, המשטרה הגיעה כעבור כחמש דקות ועצרו את הנאשם.

ניידת משטרה בתל אביב (ארכיון), צילום: יהושע יוסף

המתלוננת עצמה תיארה שבעת שהלכה על רחוב בוגרשוב/טבריה כשחלפה את הנאשם בהליכה. "לפתע החל הנאשם לתקוף אותי מספר מכות עם ידו כשהיא פתוחה לעבר פניי ועין שמאל", סיפרה. "ניסיתי לרוץ במטרה לברוח ממנו עד שהגיעו שוטרים ועצרו את מי שתקף אותי". היא הוסיפה כי אינה מכירה את הנאשם וכי בעקבות התקיפה נגרמו לה חבלות באזור עין שמאל וכאבים.

בבקשת המעצר עד תום ההליכים המשפטיים, נטען כי מסוכנותו של הנאשם זועקת לשמיים. הנאשם תקף אישה זרה ללא הכרות מוקדמת ואף ללא סיבה נראית לעין, מה שמעלה את רמת הסכנה שהוא מהווה לציבור. לנאשם עבר פלילי רלוונטי הכולל שתי הרשעות קודמות בעבירות של הפרעה לשוטר במילוי תפקידו, איומים, תקיפה הגורמת חבלה של ממש ותקיפה סתם. במסגרת הרשעתו האחרונה מנובמבר 2024 הושת עליו מאסר בפועל של 10 חודשים ומאסר מותנה בן 3 חודשים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר