שלושה תושבים שמנעו כניסת אחרים למקלט בבת ים הובאו למעצר
אחד החשודים תקף דיירת שניסתה לההכנס עם כלבה למקלט והוציא אותה מהמקום • תושבת אחרת מנעה כניסת דיירת למקלט עם הוריה הקשישים
Your browser doesn’t support HTML5 audio
שוטרי תחנת בת ים עצרו שלושה חשודים, תושבי בת ים שמנעו כניסה של תושבים אחרים למקלטים ברחבי העיר במהלך אזעקות וירי בליסטי מאיראן.
במהלך הימים האחרונים אירעו מספר מקרים בהם תושבים בבת ים מנעו כניסה של תושבים אחרים למקלט. באחד המקרים, עפ"י החשד תושב תקף דיירת שנכנסה עם כלבה ואף הוציא אותה מהמקלט. במקרה אחר, תושבת מנעה כניסה של אישה עם שני הוריה הקשישים בני ה-80.
שלושת החשודים הובאו לחקירה במשטרת בת ים. במשטרה מבקשים מאזרחים לנהוג באנושיות וסובלנות אחד כלפי השני, ומבהירים בד בבד כי מניעת כניסה למקלט מהווה עבירה פלילית עפ"י חוק ההתגוננות האזרחית.
כזכורבמתקפה הקשה על בת ים, העיר שנפגעה יותר מכל במלחמה עם איראן נהרגו 9 תושבים, בהם 5בני משפחה אחת מאוקראינה. בין ההרוגים: בלה אשכנזי בת ה-90, מיכאל נחום בן ה-61, מאיר ווקנין בן 56, אפרת סרנגה בת ה-44, וחמישה אזרחים אוקראינים - בהם ילדים בני 8, 10 ו-15.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
