"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
תמורת 2,500 שקלים: שב"ח נתפס "על חם" עם רכב גנוב בגבעת שמואל
צעיר בן 20 תושב יהודה ושומרון נעצר לאחר שנתפס עם רכב גנוב ומגוון כלי פריצה • המשטרה: "החשוד התכוון להעביר את הרכב תמורת 2,500 שקלים" • הוגש כתב אישום
(אילוסטרציה). צילום: GettyImages

תמורת 2,500 שקלים: שב"ח נתפס "על חם" עם רכב גנוב בגבעת שמואל

צעיר בן 20 תושב יהודה ושומרון נעצר לאחר שנתפס עם רכב גנוב ומגוון כלי פריצה • המשטרה: "החשוד התכוון להעביר את הרכב תמורת 2,500 שקלים" • הוגש כתב אישום

,עודכן
0השמעה
[object Object]

שוטרי משטרת מסובים עצרו בשבוע שעבר שוהה בלתי חוקי בן 20, שנתפס ברחוב האורנים בגבעת שמואל כשברשותו רכב גנוב וציוד פריצה מקצועי.במהלך סיור יזום בשעות הבוקר המוקדמות, הבחינו השוטרים בחשוד יושב על ספסל כשבכיסו מפתח רכב אוניברסלי.

בדיקת השוטרים הובילה לרכב סמוך עם שמשה מנופצת, כאשר בהמשך הוביל החשוד את השוטרים למסתור בשיחים שבו החביא ציוד נוסף, הכולל מחשב להנעת רכבים ומנפץ שמשות. בחקירתו התברר כי החשוד גנב את הרכב מרחוב ביאליק בגבעת שמואל, במטרה "להעביר" אותו תמורת 2,500 שקלים.

עם סיום החקירה, הרכב הושב לבעליו ויחידת התביעות של מחוז תל אביב הגישה כתב אישום נגד החשוד בשורת עבירות חמורות, הכוללות שהייה בלתי חוקית, גניבת רכב, נהיגה ללא רישיון וללא ביטוח, והחזקת כלי פריצה. במקביל, הוגשה בקשה למעצרו עד תום ההליכים המשפטיים נגדו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו