"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נתפס על חם: קורקינט, טלפונים, ואשראי באלפי שקלים | הסרטון שהרשיע את הגנב הסדרתי

על פי החשד, תושב חיפה כבן 46 נהג לגנוב כשהוא פורץ למחסנים ולעסקים וגונב לאור יום • בין השאר גנב ויזת עבודה של עובדת בבית מלון ואפילו מעגלת תינוק • יחידת התביעות של מחוז ת"א הגישה כתב אישום וביקשה לעצור אותו עד תום ההליכים

,עודכן
0השמעה
גנב ונתפס על חם: צפו בסרטון שהרשיע את הגנב הסדרתי. צילום: דוברות המשטרה

תושב חיפה כבן 46 נעצר היום (רביעי) על ידי משטרת תל אביב והוגש נגדו כתב אישום חמור בגין עשרות אירועי התפרצות, הסגת גבול וגניבות. על פי החשד, נהג לגנוב כשהוא פורץ או מסיג גבול ונכנס למחסנים ולעסקים וגונב לאור, לרבות גניבת ויזת עבודה מעובדת בבית מלון, וגניבה מעגלת תינוק.

גנב ונתפס על חם: צפו בסרטון שהרשיע את הגנב הסדרתי,צילום: דוברות המשטרה

מחומר החקירה עלה כי החשוד נהג לגנוב ציוד יקר כקורקינט, מכשירי טלפון ניידים, ארנקים שהכילו במצטבר אלפי שקלים במזומן וכרטיסים אישיים לרבות כרטיסי אשראי, בהם נהג לבצע מספר רב של שימושים, תוך שעות בודדות, בשווי מצטבר של אלפי שקלים.

כאמור, עם קבלת התלונות פתחו שוטרי תחנת לב ת"א בחקירה ובמסגרתה זיהו ועצרו את החשוד, תושב חיפה בן 46.

גנב ונתפס על חם: צפו בסרטון שהרשיע את הגנב הסדרתי,צילום: דוברות המשטרה

לאחר ביצוע תשאולים, פעולות חקירה רבות ואיסוף מגוון ראיות לרבות ראיות דיגיטליות, הצליחו החוקרים לבסס את החשד לעבירות רכוש רבות שביצע במהלכו של חודש, חלק מהאישומים אף ביצע באותו יום בהפרש של שעות בודדות.

עם סיומה של החקירה הגישה יחידת התביעות המשטרתית של מחוז תל אביב כתב אישום כנגד הנאשם, הכולל עשרה אישומים בעשרות רבות של עבירות של התפרצויות לעסקים, הסגות גבול, גניבות רבות, ביניהן נטילת כרטיסי חיוב וכ-50 שימושים בהם. בנוסף, ביקשה המשטרה לעצור את הנאשם עד תום ההליכים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר