"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לראשונה: "חוק הפרוטקשן" הופעל נגד חשוד מהצפון

שוטרי מחוז צפון הגישו הצהרת תובע לפי חוק גביית דמי החסות החדש נגד רמי אסמעיל - עבריין מוכר באזור • בכוונת הפרקליטות להגיש כתב אישום חמור בגין עבירות סחיטה באיומים ושיבוש הליכי משפט

,עודכן
0השמעה
לראשונה: "חוק הפרוטקשן" הופעל נגד חשוד מהצפון. צילום: דוברות המשטרה

המלחמה בפרוטקשן:בתום חקירה של שוטרי מחוז צפון הוגשה היום (רביעי) הצהרת תובע לפי חוק הפרוטקשן החדש נגד רמי אסמעיל, שנתפס על חם כשניסה לגבותדמי חסותממנהל אתר בניה של בית חולים.

השוטר הסמוי ומעצר החשוד בפרוטקשן (ארכיון)| משטרת ימ"ר חוף

לפני כשבועיים, שוטרי מחוז צפון הוזנקו לאתר בניה סמוך לצומת גיבור לאחר שהקבלן התקשר למוקד 100 ודיווח כי הוא נדרש עכשיו לשלם פרוטקשין לתושב טובא זנגריה שהגיע למקום.

החשוד - מוכר מפרשת "הרי גולן"

השוטרים הגיעו לזירה וחסמו את רכבו של החשוד בסחיטה, המוכר כגובה פרוטקשין באזור. אסמעיל נעצר ונלקח לתחנת המשטרה ורכבו נתפס (ובהמשך בכוונת הפרקליטות לבקש את חילוטו).

בתום חקירה מורכבת הגישה הבוקר פרקליטות צפון, באמצעות עורך הדין מוסא עבאס, הצהרת תובע נגד החשוד לפיה בכוונתה להגיש כתב אישום חמור בגין עבירות של סחיטה באיומים ושיבוש מהלכי משפט, כמו גם בקשה למעצר עד תום ההליכים.

החשוד בגביית הפרוטקשן, רמי אסמעיל,צילום: דוברות המשטרה

מעצרו של החשוד הוארך שוב בבית משפט השלום בטבריה עד ל-27 לאוגוסט. משטרת ישראל מרחב כנרת מאתרת בימים אלה קורבנות נוספים.

נציין כי בשנת -2019 רמי אסמעיל הורשע במסגרת פרשת הרי גולן בשל אירועים דומים מאוד, רק שאז לא היה את החוק החדש אז עונשו היה חודשים ספורים במאסר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר