"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

רצח חמישי ביממה: צעיר נורה למוות בשפרעם

רסלאן סואעד אותר ללא סימני חיים • "הפציעה שלו הייתה קריטית ונאלצנו לקבוע את מותו" • שוחרר מהכלא לפני שלושה שבועות

,עודכן
0השמעה
הנרצח על רקע הזירה. צילום: ללא קרדיט

רצח רודף רצח:רסלאן סואעד, בן 23, נורה היום (רביעי) למוות בשפרעם. זהו מקרה הרצח החמישי בתוך יממה אחת בלבד והרביעי במגזר הערבי. סואעד שוחרר מהכלא לפני שלושה שבועות.

חובשים ופרמדיקים של מד"א מצאו את הצעיר כשהוא מחוסר הכרה וללא סימני חיים עם פציעות חודרות, ונאלצו לקבוע את מותו במקום.

חובש רפואת חירום במד"א, עומר חוג'יראת, סיפר: "הביאו לנו את הפצוע ברכב בכניסה לשפרעם. הוא היה מחוסר הכרה ללא דופק וללא נשימה. ביצענו בו בדיקות רפואיות, אך למרבה הצער הפציעה שלו הייתה קריטית ונאלצנו לקבוע את מותו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר