"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
תיעוד

שלף סכין ליד בית כנסת בצורן: גבר בשנות ה-20 לחייו נעצר לחקירה

גבר כבן 20 מהיישוב צורן נעצר על מחוז שרון של המשטרה • החשד: איים בסכין על תושבים שהגיעו לתפילה

,עודכן
0השמעה

תיעוד: גבר שולף סכין ליד בית כנסת בצורן // השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות היוצרים

המשטרה עצרה היום (שלישי) תושב צורן בשנות ה-20 לחייו, בחשד שאיים הלילה בסכין בסמוך לבית כנסת ביישוב.שוטרי תחנת המשטרה בשדות פתחו הלילה בסריקות, עם קבלת דיווח על חשוד המשתולל סמוך לבית כנסת בצורן כשהוא אוחז בסכין.

במהלך הטיפול באירוע בוצעו כמה פעולות חקירה, שהביאו לזיהוי החשוד ובוצעו סריקות לאתרו. בהתאם לחומר הראיות בתיק, יוחלט אם להביאו לבית משפט בבקשה להאריך את מעצרו. הרקע לאירוע בבדיקה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר