נשיא ארה"ב דונאלד טראמפ "שכנע את עצמו" לא לתקוף באיראן, ובמקביל חמינאי הצליח לדכא את המחאות בדרך אלימה - האם באמת מדובר בסוף? בראיון מיוחד עם בכיר קטארי, הוא מספר על חלומו להסכם שלום עם ישראל. בנוסף, בכיר בצה"ל נחקר בחשד חמעורבות בפרשת ה"בילד". גופת עובר נמצאה ביוב בניין בעיר חדרה. סיכום חדשות השבת.
טראמפ: "החלטתי לא לתקוף באיראן, שכנעתי את עצמי"
נשיא ארה"ב דונלד טראמפ אמר הערב (שישי) לכתבים כי החליט לא לתקוף באיראן. "אף אחד לא שכנע אותי. שכנעתי את עצמי... הם ביטלו את ההוצאות להורג. לזה הייתה השפעה גדולה". טרמאפ נשאל אם עדיין העזרה בדרך כפי שכתב לפני כמה ימים לתושבי איראן, וענה: "נראה".
ברשת החברתית Truth שבבעלותו, כתב הנשיא כי הוא "מעריך מאד את העובדה שכל ההוצאות להורג שהיו אמורות להתרחש אתמול (יותר מ-800 מהם), בוטלו על ידי ההנהגה האיראנית. תודה לכם".
חמינאי הצליח לדכא באלימות את המחאה - אך הסכנה עוד שם
לאחר למעלה משבועיים של הפגנות חסרות תקדים, שהעמידו את המשטר האיראני בסכנה החמורה ביותר מאז המהפכה האסלאמית, ועל רקע איומי הנשיא טראמפ לתקוף את איראן, הצליחו השלטונות בטהראן לייצב מחדש את המצב הפנימי. זאת, לצד שורת מהלכים מדיניים מחושבים שמנעו, לפחות לעת עתה, תקיפה אמריקנית.
עדות נדירה מבפנים: הבכיר הקטארי שחולם על שלום עם ישראל
"אנחנו פתוחים ליחסים נורמליים עם ישראל", כך מצהיר ח'אלד אל־היל, ראש המפלגה הדמוקרטית הקטארית ומנהיג האופוזיציה. בראיון בלעדי ל"ישראל השבוע" הוא מציג מבט נדיר על האמירות המפרצית. אנחנו מדברים בערב 13 בינואר, כשח'אלד שוהה בלונדון. שם הוא חי בגלות מאז נאלץ להימלט ממולדתו. בפעם האחרונה הוא נאלץ להשתמש בקשריו במנגנוני המודיעין כדי לחמוק ממשפט וממאסר ממושך.
בכיר בצה"ל נחקר בחשד למעורבות בשיבוש החקירה בפרשת הבילד
בכיר בצה"ל, שהיה בתפקיד בעל מעמד בלשכת הרמטכ"ל הקודם הרצי הלוי, נחקר בחשד לשיבוש הליכי חקירה. המשטרה בוחנת אם הוא העביר מידע ללשכת רה"מ על החקירה בפרשת הבילד.
החוקרים מנסים להבין כיצד דלפו שמותיהם של המעורבים בפרשת הבילד, והאם גורמים בצה”ל העבירו פרטים מהחקירה שנעשתה במחב"ם (מערך ביטחון מידע) לגורמים בלשכת ראש הממשלה. בשלב זה גוברת ההערכה במשטרה כי פרטים מהחקירה שנעשתה במחב”ם אכן דלפו.
אירוע חריג בחדרה: עובר אותר ללא רוח חיים בביוב
שוטרי תחנת חדרה וגורמי מז״פ טיפלו באירוע חריג ומצער, בעקבות דיווח של אזרח אשר הבחין ברחוב, במה שנחזה להיות עובר ללא רוח חיים.
לפי הפרטים שידועים, התקבלה קריאה על סתימה בביוב של בניין בעיר. התושבים הזמינו אינסטלטור לפתוח אותה. הוא מצא מה שנראה כמו עובר וההמצא נשלח למכון לרפואה משפטית.
משטרת מחשבות? אוהדי ריאל מדריד שרקו בוז, הטלוויזיה השתיקה
הימים האחרונים בריאל מדריד רחוקים מלהיות שקטים, אלא אם אתם צופים במשחקיה דרך ערוץ הטלוויזיה הרשמי של המועדון, כך מסתבר. אוהדי הבלאנקוס קיבלו את השחקנים בשריקות בוז צורמות לפני משחק הליגה מול לבאנטה היום (שבת) בברנבאו, אך בשידור של הערוץ הרשמי, הקול מהאצטדיון הושתק.

