"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

קפיטליזם - זאת ממש לא מילה גסה

אמרו גדולים מאיתנו שהבעיה בסוציאליזם היא שהכסף של אחרים מתישהו נגמר לך • עמית מזרחי על הסיבה בגינה מדינת ישראל צריכה לשאוף לכיוון הקפיטליזם • דעה

,עודכן
קפיטליזם או סוציאליזם? // צילום: דורון פרסאוד // קפיטליזם או סוציאליזם? // צילום: דורון פרסאוד

בוונצואלה, למשל, לנשים אסור לעשות פן כדי לא לבזבז חשמל. גם אסור להשתמש בחיטה כדי לאפות משהו שהוא לא לחם, כמו עוגות. מה קרה שם? במילה אחת - סוציאליזם. מה המצב בישראל? ולמה אנחנו צריכים לשאוף כמה שיותר לכיוון הקפיטליזם.

מגיש: עמית מזרחי צילום: דורון פרסאוד איפור: רונה בן עזרא עריכה: גלעד דיסטלמן

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר